Mini GPS Tracker Otrok Poslušanje Naprave Nepremočljiva SOS Otroci GPS Geofence 7 Dni WIFI Skladbo Mikro Otroci GPS GSM Sledilnik

€27.64

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Primerjaj z N9

Pred Nakupom Prosimo, Upoštevajte,

Ta model ne podpira Glasovni Nadzor

Super mini velikost

Naprava je zelo majhna in zelo enostavno skriti.

Sledenje v realnem času,

Smo lahko najdete kakršne koli oddaljene cilje z SMS-om ,APLIKACIJE in spletne strani; 3 načine sledenja:GPS/WIFI/LBS/,a-gps razširjeni sistem za določanje položaja.

O Omrežju

GSM band:850/900/1800/1900Mhz; naprava se lahko uporablja običajno v vaši državi; Razen teh državah: ZDA, Avstralija, Nova Zelandija, Koreja, Japonska, Kanada, Singapur, Kitajska Tajvan

Geo-ograjo

Ta funkcija se lahko uporablja za šole, družine, in če je ta naprava je uvrščena v naših otrok, šolske torbe, ki jih uporabljamo v šoli kot regiji za spremljanje otrokovih dejavnosti.

Vse dejavnosti, ki so v naših rokah

Napravo lahko spremljali naše delovanje zgodovino, zgodovinski poti je povsem v naših rokah, ki zagotavlja varnost otrok.

Vibracijski alarm

Če smo prejeli vibracije alarmnih sporočil, poslanih z naprave, potem pa še, kaj se zgodi, da naš otrok, moramo ga rešiti v trenutku!

Prekoračitev hitrosti alarm

Ta funkcija je primerna predvsem za avto(kot so šole, avto).Ko je avto overspeeding, bomo lahko prejeli alarm informacij v času.

SOS alarm

Pritisnite in držite gumb za 3 sekunde, naš skrbnik, boste prejeli opozorilo.V tem času, bomo vedeli, lokacijo naprave in potrebo, da bi naši otroci v času!

IP65 vodotesen

Ne skrbite, če se bo naprava poškodovana, ko se otrok igra na prostem.

O baterije

Čas pripravljenosti:7 dni; Delovni čas:12 ur(Če želite prihraniti energijo, vključite lahko načinu spanja).

Nizka poraba alarm

Ko smo prejeli to sporočilo alarma, moramo polniti napravo v času.

Uporaba

Avto/ šola/ vrečko žep/ Tabela spodaj/ Denarnice/ tovornjak.

Kako uporabljati

1.Vstavljanje kartice SIM; 2.Pritisnite gumb za vklop dvakrat, naprava se bo zagnal; 3.Modre in rumene luči flash hkrati, kar pomeni, da ima naprava GPS in GSM signali.

Platforme in aplikacij za mobilne naprave

ŽIVLJENJSKA doba BREZPLAČNO Spletno mesto:http://www.mytkstar.net/ Mobilne APLIKACIJE:skeniranje QR kodo iz slike in prenos aplikacije za mobilne naprave,se prijavite z napravo, ki je id (nad naprave nalepka) številko in geslo; (prvotno geslo :123456. Lahko ga spremeniti).

Package zaslon

Pregledi:

TK921 je delo, ki temelji na obstoječih GSM/GPRS omrežja in sistema GPS satelitov, ta izdelek lahko poiščete in spremlja vse oddaljene cilje s SMS-om, APP in Internet.To sprejema najbolj napredno tehnologijo GPS/WIFI in a-gps za določanje položaja.To je zelo malih velikosti in ima tako določanja položaja GPS in spremljanje funkcijo.Naprava je zelo majhna in zelo enostavno skriti.To lahko bu uporablja v Avto/ šola/ vrečko žep/ Tabela spodaj/ Denarnice/ tovornjak,Posebej primeren za polaganje na naši otroci' šolske torbe.ki zagotavlja varnost otrok.

Funkcija:

1.Realnem času za sledenje: Smo lahko najdete kakršne koli oddaljene cilje z SMS-om ,APLIKACIJE in spletne strani;3 načine sledenja:GPS/WIFI/LBS/,a-gps razširjeni sistem za določanje položaja; 2.O Omrežju GSM band:850/900/1800/1900Mhz; Naprava se lahko uporablja običajno v vaši državi; Razen teh državah: ZDA, Avstralija, Nova Zelandija, Koreja, Japonska, Kanada, Singapur, Kitajska, Tajvan; 3.Geo-ograjo Ta funkcija se lahko uporablja za šole, družine, in če je ta naprava je uvrščena v naših otrok, šolske torbe, ki jih uporabljamo v šoli kot regiji za spremljanje otrokovih dejavnosti; 4.Zgodovina poti predvajanje Napravo lahko spremljali naše delovanje zgodovino, zgodovinski poti je povsem v naših rokah, ki zagotavlja varnost otroka; 5.Vibracijski alarm Če smo prejeli vibracije alarmnih sporočil, poslanih z naprave, potem pa še, kaj se zgodi, da naš otrok, moramo ga rešiti v času; 6.SOS alarm Pritisnite in držite gumb za 3 sekunde, naš skrbnik, boste prejeli opozorilo.V tem času, bomo vedeli, lokacijo naprave in potrebo, da bi naši otroci v času; 7.Prekoračitev hitrosti alarm Ta funkcija je primerna predvsem za avto.Ko je avto overspeeding, bomo lahko prejeli alarm informacij v času; 8.Appliction Avto/ šola/ vrečko žep/ Tabela spodaj/ Denarnice/ tovornjak; 9.Super mini velikost Naprava je zelo majhna in zelo enostavno skriti; 10.Nizka poraba alarm Ko smo prejeli to sporočilo alarma, moramo polniti napravo v času; 11.O baterije; Čas pripravljenosti:7 dni; Delovni čas:12 ur(Če želite prihraniti energijo, vključite lahko načinu spanja)

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Gps Modul Da,
Funkcija 2 Zgodovina poti za predvajanje/vibracijski alarm/SOS Alarm
GPS Lokacija Evropa
GSM Band 850/900/1800/1900Mhz
Blagovna Znamka ertengtec
Vrsta GPS Tracker avto
Posebne Funkcije Internet Povezan
Čas Pripravljenosti 7 dni
Omrežja GSM/GPRS
Postavka Velikost 47mm x 24 mm x 17 mm
funkcija 3 Prekoračitev hitrosti alarm/Low battery alarm (alarm
Vrsta GPS GPS Tracker
Napetost 12V
polnjenje vhodnih DC 5V--1.0 A
Funkcija 1 Realtime sledenje/Geo-ograjo
Natančnost GPS 5m
Teža 23 g
Delovni čas 0.57 dni
Out Power w
GPS Občutljivost -159dBm
Velikost Zaslona Pod 2 Cm
GPS-položaj Za globalno uporabo
Življenjska Doba Baterije 30 Ur & Up

Podobni izdelki