Kuhinja Tablet Stojalo Stenske Namizne Tablični Nastavek Za Stojalo, Primerni Za 5-10.5 inch Širina Tablet Kovinski Nosilec za Pametne telefone Imetniki

€5.19

Na seznam želja

Tablični Pribor

Opis izdelka


Značilnosti:

2 v 1 kuhinja tablet nastavek za stojalo

Digitalni multi-skupni imetnik je zid znanja, da bi ga obdržali na steni.Lahko namestite digitalni multi-skupni imetnik na steni, pod kuhinjsko omarico, ali stoji na mizi.Digitalni multi-skupni imetnik sprostite roke slediti recepti, vaje ali branje eBooks & gledam svoje najljubše oddaje, medtem ko v kuhinji, pisarna, spalnica & kopalnica itd

360° obračanje& nastavljiv kota

Več prilagodljiv sklepov in 360° vrtljiv priključne postaje vam omogoča, da prilagodite kot nalašč hands-free ogled bodisi v pokončnem ali ležečem načinu.Uporabite priložen "L" oblike Allen hex tipke za prilagodite in privijte sklepov, da prilagodite prilagodljiv sklepov za 180°. 90° nogo stoji prilagoditev podpira vaše digitalne naprave namestite stabilno stoji.

Trpežen material

Digitalni multi-skupni imetnik sprejme DuPont polimernega materiala, ki je upogljivi in je ni enostavno, da bo zlomljeno.

Kompakten& zložljiva zasnova

Kompaktno zložljiva zasnova omogoča priročno shranjevanje proč, ko ni v uporabi.

Udobno

Imetnik lahko postavljen v obeh navpičnih (portret) in horizontalno (pokrajine) kotov gledanja, ki zmanjšuje vratu sev učinkovito.

Stabilno osnovo

Stene znanja se lahko namesti na steno ali pod omarico za vijak(priložen) ali nalepka(vključeni).Nalepke se lahko ponovno uporabi po pranju, in nima namestitev v sledovih šolanja.

Področje uporabe

Imetnik s teleskopsko holding posnetek je združljiv za ipad zraka, za ipad mini, ipad(2.-4. generacije), za kindle fire, za nexus, za galaxy in večina drugih 7-10palčni zaslon tablet med 4.7-7.5 cm.

Uporaba:

Mount znanja na steno ali v omaro.Povezavo vodja del in del telesa, ki ga fiksni matico.Odprite silikonski pokrovček, nato pa allen"L" čarovnica tipke v smeri urinega kazalca, in ga zategnite, da prilagoditi kota.

Specifikacije: Tip: digitalni multi-skupni imetnik Količina: 1pc Material: DuPont Polimer aluminij zlitine Barva: črna/srebrna Zložiti nosilec velikost: 23*8 mm/9.04*3.14 palčni(L*W) Najprej se pridružijo dolžina: 78 mm/3.07 palčni Drugi skupni dolžina: 185mm/7.27 palčni Stoji stopala dolžina: 178mm/7inch Teleskopsko tablet posnetek holding dolžina: 12-18 cm/ 4.72-7.07 palčni Teleskopsko tablet posnetek širina: 6.4 cm/ 2.52 palčni Neto teža:390g/13.76 oz Specifikacije: Vrsta: Namizni Telefon Stojalo Material: Kovina,Plastika Količina: 1pc Element Barva: Črna / Bela Dolžina Posnetka: 13.4-26 cm / 5.27-10.22 v Paket Velikost: 23.7*8 .2*9 cm / 9.31*3.22*3.54 v Neto Teža: 591g / 20.85 oz Dve velikosti, prosimo, preverite

Package:

1* digitalni multi-skupni imetnik

1* Allen, "L"tipke hex

2* vijaki

1* nalepka

1* angleški priročnik

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Blagovna Znamka RPXBGUCKARHG
Material Kovine

Podobni izdelki