Novo HROYL latinski ples čevlji Za Ženske, Dekleta sandali Ženske Dvorana Tango Samba Pole Visokih Petah Plesne Čevlje Seksi 6/7.5/8.5/10 cm

€24.06

Na seznam želja

Superge

Opis izdelka


Velikost:prosimo izberite velikost glede na svoje noge dolžine.Če vaše noge so malo maščob in široko,prosimo, izberite večjo velikost.Če ne morete poskrbite, da velikost,prosimo, prost v stik z nami.Opozorilo: 1.Širina čevlji so normalni,Morda čevlji niso primerni za preveč vitek ali preveč maščob stopala. 2.Obstaja približno 0.01 cm--za 0,2 cm povprečne napake na velikost grafikona. 3.Prosim izmerite dolžino stopala, kot je prikazano na sliki: latinsko Plesne Čevlje, imajo dve edini,suded edini(zaprtih prostorih plesne čevlje) ali Pol gume, ki je edini(čevlje za na prostem za Nakupovanje in Stranka).

Če se odločite, pol gume, ki je edini čevlji,prosimo, plačilo za gume, ki je edini iz te povezave,hvala.

Bomo iskreno vesel, če s 5 zvezdicami pozitivne povratne informacije je levo za naše izdelke in storitve.Če niste zadovoljni z našimi izdelki, se obrnite na nas pred lefting negativne povratne informacije.in bomo poskušali naši moči, da reši vprašanje.

Lahko izbirate prave velikosti glede na svoje noge dolžine in naše velikost grafikona.Skrbno preverite velikost, ki je pritrjen na stran, medtem ko nakup.in stik z nami prvič, če se ne boste odločili.

Malo visual diference na različnih zaslon je normalno,prosimo, obrnite na nas.če potrebujete več realne slike.Vonj bo disappearafter dajanje v prezračevane mestih za kratek čas, to je normalno.

Običajno predmet, ki so dobavljeni s Kitajske Post Zraka Pošta (prosto poštnine), doseže večina držav v 15 do 50 dni, razen NAS(za epacket , dobavni rok je približno 2 tedna).Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 dni.Če potrebujete hitre prevoze metode, prosimo, obrnite na nas .

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka HROYL
Zgornji Material Saten
Barve
Datum Izdaje Spring2019
Širina Čevlja Srednja(B,M)
stype
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Dekoracije Cut-Outs
Ples Čevelj Tip Dvorana/Latinska Čevlji
Poreklo CN(Izvora)
Zapiranje Tip Čipke-Up
Podplat Materiala Mehka Podplatom
Pete Vrste Spike Petah
Številka Modela D5
Spol ŽENSKE
Ime Oddelka Za odrasle
Obloge Materiala Bombažne Tkanine
Vložek Materiala Bombaž
Atletski Tip Čevlja Plesni Čevlji
Material Saten
Raven Praksi Strokovno
Višina Pete

Podobni izdelki