1pc, Kuhinjo, Kabinet Vrata Visi Smeti Wall-mounted Odpadnih Košaro Smeti, Smeti Bin Lahko Smeti Posoda za Kopalnico, Wc

€7.17

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Punch-brezplačno wall-mounted naplavin shranjevanje bin Kuhinja plastični velikih visi smeti

Opis:

1.Dobro Tesnjenje - Če želite, pokrov samodejno vrne, ko spustite smeti, samo potisnite pokrov previdno, ne potrebujete, da potisnite nazaj v celoti, se bo vrnil nazaj v mesto.Pokrov je še vedno zaprti po samodejni reset, ki lahko učinkovito preprečuje vonj iz uhaja in tudi dober pes dokaz smeti lahko.

2. Več Uporab – Naša mala smeti lahko veliko dela z večkratno uporabo z živili vrečke.Primerna za pisarne, kuhinja, kopalnica, spalnica, RV, pralnica, študentski sobi, itd.Kot nalašč za otroška previjalna miza.Prihranek prostora in okolju prijazno smeti.

3.19*27 cm.Smetnjak lahko visi na kuhinjska vrata, omare, vrata, shramba vrata, ali kjerkoli drugje.Debelina vrat mora biti manjša od 0,95 palca(2,5 cm), ki Niso primerni za obešanje v notranjosti omare.

4. Wall-mounted smeti pločevinke, visi v steni visi, prihranek prostora in prostora, metanje smeti in ne upogiba nad.

5.

Tehnični Podatki:

Barva: siva, bela, roza, modra

Velikost: 19*16/19*27 cm

Zmogljivost: 2L

Package :

1X smeti

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Oblika Kvadratni
Funkcija Udarec brezplačno
Velikost 19*16cm/19*27cm
Material Plastični
Vrsta Shranjevanje Vedro
Struktura Stenske
Številka Modela smeti
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki