CA092 5Pairs/Paket Mori Girls Srčkan Nogavice Letnik Cvet Gub, Ženske Nogavice Mozaik Barve, Bombaž Harajuku Debelo

€7.05

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Opomba: Zdravo, prijatelj, dobrodošli na moji trgovini!Če potrebujete različnih barvnih kombinacij, lahko pustite sporočilo ali opombe.

Dostava

1. Naš dostave postopek: Plačilo za uspešnost - Preverite pomnilnik - Preverite oblačila - poštar, da poberem - Čaka na vas, da se prijavite. 2. Dostava način : Običajno, bomo pošlje blago na način ki ste choosed , Če vam nakup v razsutem stanju, se bomo odloçili hiter način za pošiljanje . 3. Če ne boste prejeli blago na čas , se obrnite na nas za vračilo kupnine ali podaljšanje kupec zaščite časa.Ne skrbite !

Opombe

1. Prosimo, izberite primerno velikost nanašajo na našo velikost grafikona , je pomembno za nas !Če ne razumete svojo velikost, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo. 2. Prosimo, obiščite našo trgovino , obstaja več izdelkov , se vam bo všeč ! 3. Če imate kakršno koli vprašanje , prosimo, stik z nami , vam bo dal zadovoljive izkušnje .

Poprodajne Storitve

1. Če ste dobili in tako kot naše elemente, pozitivne povratne informacije, je zelo cenjeno in hvala za vašo podporo. 2. Obrnite se na nas, preden ste zapustili negativne ali nevtralne, prepričani, da bomo rešili težavo v najboljši možni način.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Debelina STANDARD
Nespodobno Sliko No
Številka Modela CA092
Spol ŽENSKE
Postavka Vrsta Nogavica
Spolnost No
Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa Cvetlični
Postavka Dolžina EU Size 35-42
Nogavica Tip Priložnostne
Blagovna Znamka Vijolična Biser
Material Spandex

Podobni izdelki