2019 Najnovejši Xiaomi Mijia Noč Svetlobe 2. Generacije Magnetna Privlačnost Nočna Lučka za 360 Rotacijski Nastavljiv Ir Telo Senzor

€8.76

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


2019 Najnovejši Xiaomi Mijia Noč Svetlobe 2. Generacije Magnetna Privlačnost Nočna Lučka za 360 Rotacijski Nastavljiv Ir Telo Senzor Pred Nakupom Prosimo, Upoštevajte: 1.To je pred prodajo izdelka,bo ladja, po 15. September. 2.Za varen transport,bomo vzeti baterije, hvala vam za vaše razumevanje.

Specifikacija

Model izdelka: MJYD02YL

Velikost izdelka: 80 mm*62mm

Izdelek Neto Teža: 191g

Barvna Temperatura: 2800K

Svetlost: nizki Prestavi 31lm, Visoki Prestavi 25lm

Senzor: človeško telo infrardeči senzor + svetlobni senzor

Življenjska doba: 8 mesecev, nizko stopnjo za približno 15 mesecev

Napajanje Način: 3 Kosov 5. baterije

Delovna Temperatura: -10 ° C ~ 40 ° C

Nazivna Moč: 0.34 W

Vhodna Napetost: 4.5 V

Paket Vključuje: 1x Mijia Noč Svetlobe, 1x Kitajski Priročnik Specifikacija: -Inovativnih magnetne strukture za enostaven dostop do novih noč, svetilka je povezana z inovativno magnetno absorpcije konstrukcij.Neodvisni svetilka telesa je trdno adsorbira na podlago z nežno sprostitev in se lahko odstrani z nekoliko truda, ko je potrebno.V temi, mehka svetloba ima v roki, ki osvetljuje okolico, tako da lahko premikate naprej varno. -Stick ali stojalo, multi-postavitev scene, naj svetloba pade, kjer bi moralo biti. -360 stopinjsko obračanje stereo svetlobe, prilagajanja, osvetlitev vsaka tema Je kombinacija polkrožno lučka in magnetnih sunkov struktura prinaša 360 stopnja prosto nastavljiv stereo svetlobe.Pametna razsvetljava, razbliniti teme v vsakem kotu. -Dual svetlost nastavljiva nizko prestavno je nežen in nežen, visoko prestavo je jasno in svetlo Mijia Night Light 2 podpira nastavljiva svetlost v obeh položajih.Nizka orodje je primerno za vstajanje ponoči, nežen in ne v nebo vpijoče; v visoki prestavi je primerna za medli svetlobi in preprosto razsvetlil okolico.

-Multi kota prilagoditev

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela Xiaomi Mijia Noč Svetlobe
Lestvica 1
Blagovna Znamka Xiaomi
Nadzor Kanalov 2 Kanali
Značilnosti Utripa
Max speed Xiaomi mijia senzor nočna lučka
Članice Zbora Ready-to-Go
Žiro Mijia 2. Generacije Noč Svetlobe

Podobni izdelki