2020 Dojenčka Prvi Walker Malčka Newborn Baby Fantje Dekleta Mehka Podplatom Jaslice Priložnostne Čevlji, Superge 0-18 M DS39

€4.01

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


NAS Velikosti 1=Velikost 12 Notranja Dolžina 11,5 CM NAS Velikosti 2= Velikost 13Inner Dolžina 12 CM NAS Velikosti 3= Velikost 14 Notranji Dolžina 12,5 CM

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .Pozitivne (5 zvezdic) je zelo pomembno za nas, prosimo, dvakrat premislite, preden zapustijo nas povratne informacije.

2.Če niste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite negativno (1-3 zvezde) povratne informacije ali naredite podrobno oceno.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

1. Smo sprejeti AliPay Zahodne Unije, Moneybooker in TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Vse elemente, ki so na zalogi.Plačate lahko neposredno.Obrnite se na nas v 24 ur, če imate kakršne koli težave s plačilom.

PRIPRAVI POŠILJKO ČAS:

Ker imamo opravka z veliko naročil vsak dan, običajno bomo poskrbeli za pošiljko v roku 1-5 dni, prosimo, počakajte potrpežljivo in se opravičujem za neprijetnosti.

OBVESTILO:

1.Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, da nam nudijo svojo pravilno telefonsko številko v primeru, da lokalni pošti ne more stik z vami, da poberem parceli ko prispe.

2.Žal mi je, da ne podpiramo P. O. Polja naslov, prosim, pustite nam sporočilo za vaš pravi naslov, ko oddate naročilo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
SKU BCS00012
Sezona Vse letne čase
Podplat Materiala Bombaž
Postavka Vrsta Prvi Pohodniki
Vzorec Tipa Kariran
Spol Unisex
Ime Oddelka baby
Zgornji Material Platno
Modni Element Navzkrižno vezani
Blagovna Znamka BBURQT
Zapiranje Tip Slip-On

Podobni izdelki