35PCS/VELIKO Dip Stikalo za Vgradnjo V Polje 1 2 3 4 5 6 8 Način 2.54 mm Preklop Preklop Rdeče Snap Stikala Mešani Komplet Vsak 5PCS

€5.20

Na seznam želja

Opis izdelka


Obvestilo:

Predlagamo, da se, ko da znesek, ki je večji ali enak 7 USD, prosimo, izberite China Post Registriranih Air Mail, če želite popolno sledenje podatkov.

Naše Freeshipping je Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus

Novo številko za sledenje za Kitajsko Post Navadne Majhne Paketni Plus lahko zasledimo le pred njim prispeli na letališče v vaši državi.

Dostava Informacije: 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.Povratne informacije: vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

'

'

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Garancija -
Značilnosti -
Material Plastični
Preklop Vrsta Preklopno Stikalo
Vrsta Enote veliko (35 kos/veliko)
Certificiranje ROHS
Številka Modela Stikalo Komplet
Postavka Vrsta Stikala
Paket Velikost 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki