1PCS,po Meri Stiskanje Vzmetmi Natančnost Razširitev Vzmeti Za Swing,4 mm Premer Žice*30 mm Iz Premer*100-250mm Dolžina

€8.53

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Velikosti

4 mm Premer Žice x 30 mm Iz Premer x (100-250)mm Dolžina

Uporaba

Te visoke kakovosti korist kovinskih vzmeti so kot nalašč za vse priložnosti.Izpolnite vsako z izdelki, ki bi jih želeli predstaviti gostom.Vendar pa, če vam je všeč, da se ne meri vzmeti na svojo velikost, vljudno Prosim, sporočite nam, količina, velikost in material,ki ga potrebujete, preden kraj naročila.Bomo ponudili svoje točne cene kasneje, ko bomo prejeli več info vzmeti, ki jih potrebujete.Medtem pa smo se lahko prosto oblikovanje vzmeti na svojo velikost kot tudi boste potrebovali, če boste potrebovali pomoč.

Dostava

1.Pred dajanjem naročila, prosimo, potrdite, ceno in druge podrobnosti, ki z nami. 2.Ko obdelavo naročila, prosimo, da preverite naslov za dostavo, poštna številka in tel.št.ect. 3.Bomo poskrbeli za dostavo v 7 delovnih dneh po prejemu vašega plačila. 4.Na splošno, bomo ladja vaše naročilo skupaj s Kitajsko Mesto.Vendar, če je nujno, lahko plačati nekaj ekstra, ladijski promet pristojbina, vam bomo poslali preko drugih express, kot je opisano spodaj.

Druge Blagovne Iterms

1.Preverili bomo vse izdelke pred dostava. 2.Morebitne izvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost. 3.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče, zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni ladijski prevoz. 4.Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo. 5.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, da bi, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga. 6.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate, vam bomo ponudili izpolnjuje odgovor!!! 7.Če želite, kraj customed izdelkov naročil,samo ne oklevajte, da nam sporočite,vam bomo konkurenčni ceni.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Kako lahko dobim vzorec za preverjanje kakovosti?

A: Po ceni potrditev, lahko zahtevajo za vzorce, da preverite naše kakovosti.Če morate samo vzorec, ki jih imamo v naši zalogi, vas bomo vam vzorca za prost, tako dolgo, kot si privoščiti express freight.

Q: Kako dolgo lahko pričakujemo, da bi dobili meri vzorec?

A: Ko plačate vzorec polnjenje in nam pošljite potrdilo datoteke, in plesni je obstoječa v naši tovarni, vzorce, ki bo pripravljen v 10-15 delovnih dni; Če kalup je ne obstajajo, smo morali odpreti nov plesni, vzorce, ki bo pripravljen v 15-18 delovnih dni; vzorci, bo poslana preko express in pridejo v 3-5 delovnih dneh.Lahko uporabite svoje express številka računa ali plačilna nas, če ne boste imeli račun.

Q: Kaj pa časa za množično proizvodnjo?

A: Seveda to v veliki meri odvisno od nalog, količina in v sezoni, ko oddate naročilo.Kot ponavadi, 5-10 delovnih dni, bo v redu.Če ste zelo nujno, bomo poskušali naši moči, da to storite.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrste Tovora Razširitev
Material JEKLA
DIY Dobave Kovinarstvo
Uporaba Industrijska
Blagovna Znamka co-delo
Zunanji Premer 20mm
Številka Modela Razširitev vzmeti
Brezplačno Dolžina 100-250mm
Premer Žice 4 mm
Iz premer 30 mm
Vrsta Materiala Pomlad jekla
Slog TULJAVA

Podobni izdelki