Tiskalnik Magnetni Toplo Posteljo Nalepke Ultra-Prilagodljivi Odstranljiva 235x235mm Gradnjo Površine Za Edaja 3 Pro, Edaja-3, Edaja-3x, CR20

€7.37

Na seznam želja

Opis izdelka


Velikost:235mm×235mm(9.25 x 9,25 Palca), ki so primerni za Creality Edaja 3, Edaja 3X, Edaja-3 Pro, CR20 3d tiskalnik

Primerna za PLA in na PLA materialov na osnovi,ni za uporabo z visoko temperaturo, programe za tiskanje nad 70℃.

Vse Nove Funkcionalnosti: Vpeljava prvo odstranljivo, magnetno zavarovane, gradnjo površine za brez težav model odstranitev.Poslovite se od vseh tistih, odstranitev orodja, lopatice, in noži s tem genius design.

Enostavno Odstranjevanje Stanja: prvi 3D tiskanje površine, izdelane z model za odstranjevanje v mislih.Te površine se enostavno odstrani in prožno.Preprosto tiskanje na površino, odstrani zgornji del magnetne površine od nižje, bend prilagodljiv površine in gledal model padec pravico v svoje roke.

Preprosta Namestitev: Graditi površinske prihaja z zgornjega magnetni izgradnjo površinskih in nižje magnetne samolepilne znanja.Mesto nižje lepilne površine na vrhu normalno izgradnjo ploščo.

Izdelkov Ime: Ultra-Prilagodljivi Odstranljiva Magnetni Graditi Površinske,3D Tiskalnik Posteljo Stanja

Enostavno odstranjevanje 3D tiskanje platforma za PLA in na PLA-temelji materialov.Če želite uporabiti, ga preprosto držijo na dnu stanja na vaše zgraditi ploščo mesto, nato mesto v zgornji polovici, na vrhu magnetni nižje in začnite s tiskanjem, lupine na vrh stanja končal z fotografij, nato upognite zgornji listni, da bi model pop off iz graditi površino.Snap vrhu ploščo nazaj v mesto, in ste pripravljeni za naslednji krog tiskanje.

Barva: Črna

material: plastika

Vsebina paketa: 1*235*235mm magnetne nalepke (strani + B strani)

OPOMBA: Ta izdelek je ocenjena za uporabo s PLA filamentov SAMO.Kakršno koli uporabo z filamentov, z visoko krčenje koeficienti, lahko pride do okvare ali zmanjšanje magnetna sila skozi čas.To NE bo preprečila fotografij iz upogibanje.

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka semoic
Postavka 3 3D Tiskalnik Del
Postavka 2 Creality Edaja 3
Postavka Vrsta Drugo
Postavka 4 Edaja-3 / CR-20
Poreklo CN(Izvora)
Postavka 1 CREALITY Edaja
Številka Modela 3D Tiskalniki Pribor
Postavka 5 Gradnjo Površine Ogreta Postelja Papirja

Podobni izdelki