80 kg Zložljive Aluminijaste Zlitine Težka Prtljaga Voziček Ročno Zložljiva Tovornjak Zložljiv Voziček

€19.47

Na seznam želja

Orodja

Opis izdelka


80 kg Zložljive Aluminijaste Zlitine Težka Prtljaga Voziček Ročno Zložljiva Tovornjak

Opis:

Ta ročno voziček je aluminij zlitine strukturo, ki je lahka, medtem ko težka, da bi ima do 80 kg obremenitve.Zasnovan je tako, da se zložljivi in se vam ni treba skrbeti, kako opravljati, ali če ga, ker je precej enostavno, ko je zložen voziček.Lahko uporabite voziček, da ne viraj, ki prevažajo doma ali v trgu, zunaj , itd.L ife bo bolj priročno, s tem voziček.

Značilnosti:

Narejen je iz aluminijeve zlitine, to roko voziček, ki je odporna proti koroziji in rjavenju; gume kolesa, da manj hrupa in roll gladko.

Z močno strukturo, ta težkih strani vozička bi ima do 80 kg nosilnosti.Zložljivi design, zložljiv velikost vozička je majhen in omogoča bolj priročno za prevoz ali shranjevanje.Ročaj je teleskopsko ki ga je mogoče podaljšati in najvišja višina vozička lahko 102cm.Ta lahek voziček vam pomaga v težkih izvajanje; kot nalašč za uporabo v vašem domu, poslovnih, ali kadar potujete ali nakupovanje.

Specifikacije:

Glavni Material: Aluminij zlitine

Krat Velikost: 63 x 38 x 5 cm / 24.8 x za 14,9 x 1.9"

Pojavljati Velikost: 102 x 42 x 38 cm / 40.1 x 16.5 x za 14,9"

Obremenitev: 80 kg

Teža: 3.25 kg(pribl.)

Paket Vključuje:

1 x Voziček

PLAČILO:

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

VRNE IN VRAČILO:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Uporaba Domov DIY
Material Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka Fdit
Vrsta Električno Orodje, Deli
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki