Escalus Srebro, Titan Ženske Zapestnica Moda Bio Zdravje Magnetni 28pcs Magnet Zapestnica darilo Nakit Manšeta Čar Zapestnico

€9.22

Na seznam želja

Zapestnice & Bangles

Opis izdelka


Magnetna terapija je bil uporabljen za let, za pomoč pri lajšanju bolečine, zmanjšujejo vnetja, in izboljšujejo krvni obtok.

Prav tako je bil uporabljen za zmanjšanje stresa & anksioznosti, izboljšanje spanja, in izboljša splošno stanje in razpoloženje.

Prednastavitev Brezplačna Dostava, Varno .Učinkovit !

1. Kaj je Magnetna Terapija?

Magnetna terapija temelji na teoriji, da ko dostavljeno neposredno v telo magnetna polja lahko spodbudi zdravljenje vrste zdravstvenih težav, Čeprav je njegovo zdravje terjatve vključujejo obravnavanje multiplo sklerozo, fibromialgija, artritis, nespečnost, vnetje, in celo raka in bolezni srca, je le malo znanstvenih dokazov za magnetno therapyrsquos učinkovitost.

2. Kako deluje naše Magnetne zapestnice Delo?

Magnetni teorija, ki se vrti v arterijah okoli zapestje, ki magneti izboljšanje cirkulacije, daje telesu več hranilnih snovi, ki jih potrebuje v krvi, izboljšanje zdravja naravno

Magnetni funkcija: Učinkov na živčni sistem, Učinki na krvne žile sistem učinki magnetnega polja na imuniteto funkcijo učinki magnetnega polja na encim dejavnosti

3. Ne učinkovitost zapestnica se razlikujejo glede na velikost modela?

. Čeprav velikosti in oblik zapestnico razlikujejo, učinkovitost enaka kot neodymium v vsaki zapestnico okoli 2500 Gauss. (Gauss je enota za merjenje magnetnega polja)

4. Ali lahko uporabljam magneti okoli moj računalnik in druge elektronske naprave?

Magneti se lahko uporablja okoli računalnik in druge elektronske pisarniške opreme z nego.Ne kraj magneti neposredno na računalnik.Ne pustite, da magneti pridejo v pogodbi z kreditnih kartic in drugih kartic, ki uporabljajo magnetni trakovi za optično branje, video kaset, ali računalniške diskete itn.

5. Kateri koli neželeni učinek?

. Magnetna terapija je zelo varen.Svetovna Zdravstvena Organizacija (SZO) je potrditev, da je statična magnetna polja, ki ne predstavljajo tveganja za zdravje, na vse.Brez zapletov so doslej poročali z njeno pravilno uporabo.

Krepitev en imunski sistem in odpira kisika ravni.

Nakit Za Vzdrževanje

Izognili stiku s comestice,parfum,gel za lase ipd maščobnih snovi ,nakit bo zbledi vzlet, ko swiming ,ker bo oksidira če stiku s klorida v bazenu vzlet, ko boste znoj veliko, bo prišlo do kemijske reakcije, kar vodi do črna pika, ki se bo pojavil.

Nakupovalni Proces

Vaše Pozitivne Povratne Informacije

Pon. pošiljanje ali Vračilo kupnine

1. Zgoraj dobavni rok Je samo za referenco, včasih bo odložena zaradi Praznikov, Festivalov, Slabo Vreme, Običaje, Itd .

2. Č e imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.Hvala !

V naši Trgovini, kupci zadovoljstvo je na prvem mestu: Preverite, kaj naše stranke pravijo v naši povratne informacije ocen!Vendar, če je nekaj razlogov, zakaj si padel zadovoljni z našimi izdelki ali storitve, prosimo, pišite na www.fijet.si sporočilo.Smo odpravili 100% vseh sporih, v odgovor na vsa vprašanja in poizvedbo v roku 24 ur, in zagotoviti, da obe stranki bodo srečni in zadovoljni.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

1.Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 7-15 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 2.Kako sem lahko spremljali moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 3.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Postavka Vrsta Zapestnice
Obliko\vzorec KROG
Zaponko Tip Preklop-zapirala
Blagovna Znamka Escalus
Podpora Debelo Da.Prosimo, pišite nam
Material Kovine
Združljivost Vsi Združljivi
Dolžina 22cm
Teža 18g
Zapestnice Tip Zapestnice, Zapestnice
Funkcija Zdravje Nakit
Slog Klasična
Fine ali Moda Moda
Številka Modela MBT074S
Spol ŽENSKE
Priložnosti Obletnico Delovanja, Darilo, Zabavo, Poroko
Veriga Tip Povezavo Verige
Nastavitev Vrste NOBEN
Kovine Tipa Titana

Podobni izdelki