Luksuzni Večerno Obleko Dolgo Til A-Line Kristalno Beaded Prom Oblačenja 2020 Dubaj Večerno obleko S Skp Rokavi Vestidos de Fiesta

€190.49

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


Opozorilo

1. trenutno velikost 4-18, ki so na zalogi, če ne, bomo morali v 30 dneh, da bi z obleko.Ne sprejemamo velikosti po meri ali spremenite za to obleko.Upam, da boste razumeli. 2.Obleko lahko imajo malo barva razlika zaradi prikaza na zaslonu, računalnik ali telefon ali svetlo ozadje, je neizogibno, in ne moremo sprejeti zameno za tak razlog.Prosimo bodite pozorni, ko bi obleko. 3.Morda bo davek ali po meri dolžnost, med dostava včasih.To je napolnjena z lastno državo, ne nas, ne bomo prevzeli odgovornost za to pristojbino.Plačuje po meri dolžnost je osebna obveznost.Prosimo za razumevanje, da ne bomo sprejeti nobenih vrniti ali spor, samo iz tega razloga.Prosimo bodite pozorni, če ste naročilo.

100% Resnična Fotografije

Stranka Kažejo

Če se obleke, ki imajo kakršne koli težave, ko jih dobite, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate,bomo rešili ta problem v roku 48 ur!Ne prevzemamo vrnete brez razloga.

Q: Kako daleč vnaprej naj bi mojo obleko?

A: krojenje čas za najbolj posebne priložnosti in svate obleke je 7business dneh, vendar nekatere obleke z več izdelavo modelov ali podrobno, utegne trajati dalj časa, da prilagodijo.Krojaštvo-krat, so označene na vsaki dresss strani izdelka,.Dobavni rok je 3-10 delovnih dni.

Q: ali Lahko ugotovim, vrnitev ali odpovedi obleko, če sem spremeniti svoj um?

A: Tudi standardne velikosti obleke so narejene, da bi za vsako stranke.Po meri narave naše obleke pomeni, da naš preklic in vrnitev politike, ki je strožja od drugih elementov, zato je pomembno, da se da skrbno.

Q: ali Lahko ugotovim, da bi to obleko v drugačen slog/tkanine/dolžina?

O: Vsaka obleka je skrbno prilagojene, da se ujemajo točno tisto, kar vidite na fotografiji.Če želite spremeniti nekatere del smo morali dodatno zaračunavajo pristojbine.Prosimo, upoštevajte.Poleg tega moramo zaračunati še $10-$25 če je vaša obleka je plus velikost(16W-26W).

Q: ali Bo moje obleko točno ujemajo z barvo vidim na vaši spletni strani?

O: morda Obstaja majhna razlika med dejansko dresss barve in vsebino, ki jo vidite na fotografiji glede na vašem računalniku spremlja nastavitve zaslona.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Zgrajena v Modrc Da,
Številka Modela NE105
Postavka Slog Formalno dolgo Večerno Obleko
Pasu Naravni
Dekoracijo Crystal
Paket Pleteni Vrečke ali Karton
Modni Element Iluzija
Poreklo CN(Izvora)
Color/Velikost Po meri izdelano
Tipo Haljo de soiree
Rokav Slog Skp Rokavi
Lastne tovarne Da,
Vlak Dimnikar Vlak
Material Poliester
Postavka Vrsta Luksuzni Večerne Obleke 2020
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Mesto Suzhou Kitajska
Vrsta dubaj večerne obleke
Blagovna Znamka FIDDY898
Znak Beaded Prom Oblačenja 2020
Izrez zajemalka
Vrsta Tkanine Til
Slog elegantne večerne obleke
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Slike Dejanske Da,
Silhueta A-LINIJE
Priložnosti Formalno Večer

Podobni izdelki