Japonske Anime Card Captor Cardcaptor Sakura KINOMOTO SAKURA T-Shirt Hoodie Cosplay Pulover Kostum Moda VROČE prodaje

€12.22

Na seznam želja

Ženski Kostumi

Opis izdelka


Japonske Anime Card Captor Cardcaptor Sakura KINOMOTO SAKURA majica s kratkimi rokavi pulover s kapuco Cosplay Pulover Kostum Moda VROČE prodaje

opis:

Pogoj : Nova

Material:Bombaž

vključujejo:1*t-shirt

Barva lahko razlikujejo različne med CRT in LCD zaslone.PROSIM, NE KUPITI, če ste preveč občutljivi na najmanjše barva razlika.

Sliko, ki je samo za referenco,vas prosimo, da dejanski element, kot standardni

Ročno merjenje napaka je mormal v 2 cm-4 cm

velikost:

Eno runo Kot Sliko

Nakupovanje Opomba

O Izdelkih 1.Meritve so bile izvedene z roko, tako da lahko napake v 2-4 cm. 2.Dejavniki, kot so osvetlitev, kontrast in barvni zaslon lahko povzroči photoes na videz.nekoliko razlikuje od dejanskega izdelka, to ni značilna za vsak izdelek vprašanjih kakovosti. 3.Velikost, ki temelji na dejanskih meritev,Smo lahko povečavo slike samo za prikaz podrobnosti, bolje. 4.Zaradi nekoliko razlika med različnimi countrv,prosimo, preverite velikost tabele premislite, preden da.O Pošiljki 1.Dostava Po Celem Svetu. 2.Nalogi bodo obdelani v roku 5 dni po plačilu in preverjanja.Vendar pa ne moremo točen čas dobave, zaradi fizične distribucije, ki je izven našega nadzora.Vljudno prosim razumeli. 3.Bomo poskrbeli za pošiljko glede na naslov, ki kupcu zagotavlja,zato prosimo, potrdite, in preverite naslov podrobnosti, ki jih je napolnjena, ko nakup.O Nadomestilu 1.Če želite vračilo, se obrnite na nas prvič, ne odprete spora neposredno. 2.Če ta točka ni tisto, kar si želijo, prosimo, da to, kaj je bilo, in ga pošlje nazaj z letalom z sledenje Št.v 1 tednu po tem, ko ga prejmete.Bomo kupnino po tem, ko smo dobili paket. 3. Če je predmet, ki je razdeljeno med prevozom, pls obrnite na nas.Mi lahko zagotovi ustrezno nadomestilo.prosimo, ne skrbite.O Povratne informacije Vaše zadovoljstvo je naša največja opravljanju!Povratne informacije so za nas zelo pomembno, prizadevamo si za 100% zadovoljstvo Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in aive vseh 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki vaš priporočam, je naša motivirati za korak naprej bomo zelo cenimo vaš čas, če ste levi pozitivne povratne informacije.Če imate kakršne koli težave,se najprej obrnite na nas.In ne odprete spora neposredno.Bomo rešili hitro in na najboljši način.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Bombaž
Spol Unisex
Posebno Uporabo Kostume In Pribor
dolžina rokav Polno
Ime Oddelka Za odrasle
Poreklo CN(Izvora)
Vir Tip anime
Sestavine vrh
Anime
Znaki sakura
Postavka Vrsta Kostumi
Številka Modela 20190810Y

Podobni izdelki