6 CM Fortune Samorog Kylin Ugoden Živali Kip Masivnega Lesa, Carvinga Obrti Okraski Avto Dekoracijo

€25.26

Na seznam želja

Doma Dekor

Opis izdelka


RM12534982318192359

Velikosti

Podrobnosti

Material

Obvestilo

Ker je velikost se meri z roko, velikost dejanski element, ki ga boste prejeli, se lahko nekoliko razlikuje od velikosti smo označene.Medtem, prosim, se je spomnil, da zaradi svetlobnih pogojih, monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., barvni ton dejanski izdelki se lahko nekoliko razlikuje od slike na naši spletni strani.Slike so samo za referenco.Prosimo, da se ob upoštevanju dejanske izdelke.

Dostava

1: Bomo poslali blaga v 5 dneh, ko prejme plačilo. 2: prepričajte se, da pustite pravilno telefonsko številko, ko polnjenje vaš kupec informacije. 3: Prosimo, dovolite zamud pri logističnih zaradi višje sile, spremembe v carinski politiki.

Politika Vračanja

1: Če vaš paket izgubil, ali elemente, pokvarjen, bomo poslati ali nadomestilo za vas. 2: Če želite, da se vrnete izdelek zaradi kupec razlogov (npr.vam ni všeč vzorec, itd.), kupec bo odgovoren za vse stroške dostave in zavarovanja ob vračilu artiklov. 3: Če je predmet, je najti napako, nas obvestite v roku 7 dni, medtem ko prejema izdelka.Če je več kot 7 dni, da bo potrjen in ne bomo odgovorni za težave.Hvala za vaše razumevanje.

Povratne Informacije Strank

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Regionalna Funkcija Kitajska
Material Les
Tema Živali
Blagovna Znamka Ustvarjalne Oranžna
Slog Samorog Kylin
Višina 6 CM

Podobni izdelki