DIY sladoled srca v obliki fondat silikonsko plesni kuhinja čokolada peko peciva sladkarije, zaradi česar cupcake dekoracijo orodje FT-0081

€3.66

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Različnih stilov, ideja je roman, dobrodošli dohodne vzorec Velikosti po meri: 8.9*8.9*1.5 cm Teža: 88g UPORABO NAVODILO 1. Nikoli ne uporabljajte na odprtem ognju 2. Ne uporabljajte noži ali ostrimi predmeti - bi naredili škodo na vaš plesni 3. Čiščenje temeljito preden & po 4. Nekaj podobnega jeklena volna za čiščenje je zagotovo prepovedane 5. Izogibajte se izpostavljanju soncu 6. Zaradi roko ukrep, velikost lahko še nekaj napak Material: živilskih silikonski material, potrdi NAS FDA.Lastnosti:izdelan iz silikona, z mehko teksturo, modi in spremenljiv, enostaven za sprostitev, enostaven za čiščenje, odporna temperaturno območje: -40 do 230 stopinj Celzija Uporabe: lahko se uporablja, da bi fondat, čokolada, sladkarije, itd.za dekoriranje fondat, pecivo, piškote, torte za rojstni dan, itd., varno v mikrovalovne pečice, pečice, hladilniki.Silikonski Pekač Plesni: je zelo Mehko in Enostavno za Uporabo, Lahko vodi dobro Mehko po mnogih čas uporabo in Pranje, Silikonsko Plesni prav tako bo Pomagal Vam in Vašim Otrokom Ustvariti Odlično Peko Derivatov Okrasitev Spretnosti za Praznike in Stranko Zelo Hitro !Super Mini Peko Plesni Peko Torto Dekoracijo, Široko Uporabo za Izdelavo Pokrivalo, Jello, Lollipop, Ice Cube Pladenj Fimo Mila.NAJBOLJŠE DARILO-DIY Orodja Silikona, Fondat Plesni, Velikosti, od Majhnih do Velikih, za Dekoriranje Fondat, Pecivo, Piškote, Torte za Rojstni dan,IN še Več, Zelo Varno v mikrovalovne pečice, Pečice, Hladilniki. 1, proizvajalci dobavljajo pristen Ta izdelek je iz prve roke vir tovarne, podjetja iz kalupa razvoj design - proizvodnja - prodaja storitev na enem mestu, družbe za proizvodnjo cikel je kratka, kakovost blaga je zagotovljeno, 2, na kakovost Naše tovarne strogo nadzoruje naročila kakovost silikagel surovin za zagotovitev, da so silikonski surovin razredi so hrana razred AAAAA izdelkov.Silikonska surovine mora biti preizkušen skozi FDA, LFGB, in drugih mednarodnih hrana razred standardov preskušanja.Dobaviteljev surovin, mora izdati ustrezne pregled certifikatov.Naše podjetje ima sedež poslovnega sodelovanja.razmerje 3, o izdelku Vsi izdelki podjetja so realne slike, saj je barvni kontrast in barvno temperaturo zaslona računalnika, so različni, barve posameznih izdelkov, je lahko različna, velikost pa je ročno merjenje.Zaradi dejavnikov, kot so različne merjenje orodja in metode merjenja, bo 2 mm napake, vendar ne Obstaja kakršen koli problem, ki vpliva na uporabo izdelka.Dejanski izdelek bo prevladal.Prosimo, obrnite na našo customer service pred nakupom, da izberejo.

100% GARANCIJA Podprta z Zadovoljstvom 100% Denar nazaj Garancije !

dragi prijatelji,plsgive nas petimi zvezdicami povratne informacije če ste zadovoljni.res cenijo!če ste nezadovoljni z našimi izdelki.pls pustite nam sporočilo,, bomo poskušali naši moči, da vam pomaga!dobrodošli nazaj v naši trgovini kmalu!plačilo&dostava Plačila: 1. www.fijet.si sprejeti Depozitni/ Kreditna kartica/ Banke/ Western Union! 2. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 delovnih dni po tem, ko se dražba konča, če imate težave, na kar plačilom, Prosimo, kontaktirajte nas čim prej.Dostava: 1.DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 4. Mi ladja v Alixpress je naslov SAMO.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Alixpress se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.Če je stranka ruske Federacije, prosimo, navedite vaše ime in priimek, drugače si verjetno ne more priti blaga. 5. Da bi dostavo vašega paketa, hitro in natančno, vljudno prosimo, da nas je zapustil telefonsko številko, ko ste plačali, cenijo! 6. Trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od Kurirska Podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje. 7. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.Kako priti do vaše paket hitreje in bolj varno 1.Če ste od NAS&RU in več kot 7 dolarjev za en znesek ,bomo poslali paket, ki jih na Kitajskem Post Air Mail (lahko informacije o sledenju in boste prejeli v približno 7-25 dni). 2.Če niste iz zda ali Rusijo ,en znesek, v naši trgovini več kot 7 dolarjev, bomo uporabili www.fijet.si Standardna Dostava ali sledenje logistics informacije China Post Air Mail. 3.Če kupite več kot 150 dolarjev v naši trgovini ,vam bomo poslali paket, ki ga DHL/EMS in tako naprej .Na vprašanje blaga ne prejme in poškodovanega blaga, Če se blago, ki je lomljen ali ne pridejo v določenem času,ne skrbite,nas kontaktirajte na prvi čas ,se bomo vrnili denar ali poslati ste nov izdelek!Če ste zadovoljni z našimi serices in izdelkov,prosim, dajte dobre povratne informacije!Kontaktirate nas lahko pred odhodom negativne povratne informacije.Pomagali vam bomo rešiti.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Funkcija Okolju Prijazno
Uporaba
Dostava Pošiljke
Torto Orodja Tip Kalupi
tovarniških trgovinah
Številka Modela FT-0081
Spolnost No
Po meri
barve
Material Silikonske Gume
Blagovna Znamka Angel S Krili
100% Hrana razred materiala
Vrsta Torto Orodja
Debelo
Ocena temperature
Poreklo CN(Izvora)
Nespodobno Sliko No
Certificiranje CE / EU
Da

Podobni izdelki