Mlily Otrok spominske Pene Vzglavnik Žirafa Vezene Materničnega Vratu Dihanje Baby Blazino za Spanje

€18.57

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Informacije O Izdelku

Znamka:Mlily Model:110200000594 Material: spominske pene Velikost:45x25x5/3cm Konverzije: 1 palca=2.54 cm Prevleke:aircell materiala Zajema Notranjo:evolon(anti-tropilaelaps)&bombaž Blazino jedro:spominske pene Opomba: 1.Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2.Prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja,zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje.

Plačilo

Sprejemamo naslednje plačilne metode:Kreditno Kartico VISA, Banke elektronskih Prenosih, Western Union in tako naprej.Vsa plačila na www.fijet.si obdeluje Alipay.

Dostava

1.Prosimo poskrbite, da bo vaš poštni naslov pravilen. 2.Potrebujemo 3-7 delovnih dni za pripravo vaše naročilo in pošljite parcele. 3.Naročil morda morali jasno carinski v vaši državi.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške pošiljanja kupec se bodo zbirali te provizije za Destinacije po Meri Office.

Garancija

Naš vzglavnik nikoli ne bo šel ravno.Večina cenejših blazine prodati že na začetku s udobje,metanje trajnost skozi okno.Osredotočeni smo na obeh.3-letna garancija kakovosti podprta z Mlily.Če niste 100% zadovoljni, ga preprosto vrnite v roku 7 dni.

Vračilo in vračilu

Če ne prejmete izdelke, ki smo jih bo v celoti nadomestil ali poslati vas.Prosimo, kontaktirajte nas pred začetkom spora,se bomo potrudili, da slove problem.Če vam ni všeč naš izdelek,lahko zahtevate vrnitev v roku 7 dni po prejemu artiklov.Vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in v prvotno stanje.Ne moremo si privoščiti, ladijski promet pristojbina za vrnjeni artikel.Prosimo, dovolite nam, 7-15 dni, da se postopek vrne in nadomestila računa po prejemu vaše paket.

Povratne informacije

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite vaše postive povratne informacije in 5 zvezdic. 2.Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki,pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Zagotavljamo vam bomo slove problem, dokler ne boste zadovoljni.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Niti Štetje 100TC
Nastavite Vrsto Da,
Uporaba Posteljnina
Tkanine, Štetje 20
Številka Modela Sto deset milijard dvesto milijonov petsto devetdeset štiri
Material 100% Poliester
Del Vratu
Vzorec Tipa Trdna
Teža 0.5-1 kg
Funkcija Pomnilnik
Oblika Val
Polnjenje Spominske Pene
Blagovna Znamka MLILY
Razred Razred A
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki