2019 Novo 17pcs Nohtov Clipper Scirrors Nastavite lak za Nohte Datoteke Nipper Cuticle Potiskalo Rezilo Rezilo Lepoto Orodja Negovalni Komplet z ohišjem

€7.09

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


O izdelku: 1. Polje Z 17 Kosov - Manicuring, pedicuring, oblikovanje obrvi, anti-akne, piling, le z enim kompletom in vse opravljeno.Vključno z vsem, kar potrebujete za osebno nego nohtov, je presenečenje, darilo za ženske in moške. 2. Material, ki je Oblikovana s premijo iz nerjavečega jekla.Močna in trpežna.Zelo trd in oster.Idealen za potovanja ali domačo uporabo. 3. Prenosni & Lahki - Ta iz Nerjavečega Jekla, Manikuro, Komplet z prenosne krasen primer usnje.Enostavno zaprite ali odprite z varno snap zaprtje.Zelo lahek za vas, da nosijo. 4. Sharp & Vzdržljiva in Non-slip - Napredno black poliranje anti-skid tehnologije, vrhunske naredi ponavljanje toplotne obdelave in gringding, trajne in ostrejši, enostaven za trim trde in debele nohte.Ročaj nohtov clipper prihaja z kvadratnih teksture, non-slip in se počutite udobno pri uporabi. 5.Vzdrževanje Nega - Naj manikura nastavite v dobrem stanju: Uporabite suho krpo za čiščenje orodja in dal orodja nazaj v primeru, ter ga shranite v suh prostor, po tem, ko jih uporabljate.Uporabo posebnih orodij za roko in nogo posebej, je bolje, da se prepreči glivična okužba širi.

Sprejemamo plačati na spletu.Plačilo je v lasti www.fijet.si in, samo sprosti, ko ste

potrdite dostave.Ta način plačila je zelo varnosti in enostaven za vas.In plačilo

mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. Bomo urediti dostava v 1-7 dni po plačilu prejme. 2. Sledenje podatkov običajno bo posodobljeno v roku 72 ur. 3. Kupci so odgovorni za vse davke ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

1. Pls potrditi dostava po prejemu blaga. 2. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomemben. 3. Pls prosim, da nas kontaktirate glede katerega koli vprašanja o vašem naročilu namesto da bi bile nevtralne ali negativne povratne informacije, ali odpiranje sporu, ki ne bo pomagalo rešiti naše težave.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka NA MODNI
Količina 17pcs
barve Rdeča, Črna
Ime izdelka 17pcs Manicue Pedikura Nohtov Clipper Set
Postavka Vrsta Set & Kit
Številka Modela 32959113930
Vrsta Set & Kit
Material Nerjaveče Jeklo
Funkcija Manikura in Pedikura
Teža 255g
Velikost 15.4*8cm

Podobni izdelki