JIMI LTE GPS Tracker JM-VL02 Več Vhodi Outpus Vožnje Vedenje Lokator Z Oljem Cut-Off Vibracije ACC Alarm, SOS Za Flote

€55.82

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


1. Uvedba JIMI JM-VL02 4G GPS Tracker

JM-VL02 je zgrajen z LTE in GSM tehnologije za pomoč pri racionalizaciji poslovanja, zmanjšanje stroškov, povezanih s servis in vzdrževanje vozil, izboljšanje varnost voznika in uporabnika odziv.To je odlična rešitev za odpremo klici za vašega voznega parka, medtem ko spremljanje lokacije vašega vozila.

2. Javni Prevoz Odpreme

JM-VL02 gps sledilci 4G podpira širok vhodna napetost: 9-36VDC.Združljiv z večino vozil na trgu!In z našo Sledenje platformo za podporo Javnega Prevoza Odpreme.

3. Zakaj Izbrati Jimi JM-VL02 4G gps tracker za floto?

1).Vožnja Vedenje Analiza

Naše 4G gps tracker JM-VL02 z Ostrem opozorilo in ostrih hitro spremeni, ostro zaviranje . (Opredelitev: V nastavitev časovno obdobje (T), naprava pošlje alarm če se pokaže več, kot je nastavljena hitrost (- E) zunaj nastavitev kota (A).Hitrost in kota, so podatki, ki jih je GPS modul.)

2).Upravljanje flote, z Več I/Os za Tipala/perifernih naprav

Naše JM-VL02 lahko povežete z RFID, goriva senzor, senzor temperature in vrata, senzor itd, izpolnjujejo vaše večfunkcijsko flote manament.

3). 4G Omrežja Deskanje

Samo dodati en 4G kartice SIM, lahko vaše VL02 tracker povezavo z internetom zlahka.Naše VL02 podpira LTE Cat-M1/NB2: B1/B2/B3/B4/B5/B12/B13/B28/B66 (VL02A) LTE Cat-M1/NB2: B1/B3/B5/B8/B18/B19/B20/B26 (JM-VL02E).Naj vam znebiti mreže skrbi.

4).Cut-off Gorivo / električni priključek

Ko je naš telefon prikaže nenormalno alarm, mi lahko pošljete olje cut-off ukaz iz našega telefona.Zagotoviti varnost vozila, tracker lahko samo kažejo, da cut off olje, ko GPS je veljavna položaj, status, in hitro je manj kot 20km/h.

5).Iskanje avto ali tovornjak takoj v veliki parkirni prostori

Z našo VL-02 vam ni treba skrbeti, kje je vaš avto je bil parkiran v veliki gurage ali park, samo morali poslati ukaz za SMS ali na Tracksolid APP: NAJTI#, nato pa bo Sprožila vaš avto svetloba & Rog, da bi našli brez težav.

6).SOS Sili Klicanje

V sili v primeru, pritisnite tipko SOS gumb za 3 sekunde, da vključite SOS alarm.Nato naprava pošlje SOS SMS za prednastavitev SOS številke in izbiranje številke v zanki za 3-krat, dokler se klic je pobral.Alarm bo sporočilo se pošlje tudi na platformo.

7).Vibracijski Alarm

Ko je naš JM-VL02 vozila GPS tracker zavibrira večkrat, vibracijski alarm se bo sprožil.Če ne vžiga, po 3 minute (ACC OFF), naprava pošlje vibracij opozorilo takoj.

8).Geo-ograjo za JM-VL02 GPS lokator,

Z našo JIMI VL02 ne skrbite, vaš voznik voziti v drug kraj ali zasebno uporabo vlada vozil.Kot če vnesete ali si omejen ograjo, boste dobili alarmi iz APP ali klice in SMS-sporočila.

9).Premik Alarm

Ko je vaše vozilo premakne iz predhodno določene razdalje (ko ACC je off in GPS je omejeno).Naše JM-VL02 bo poslal položaj premikanje alarm informacije s telefonom preverite, ali je vaš avto na varnem.

10).Nad Hitrostjo Alarm

Ko se avto premika nad omejeno hitrost v povprečju v omejenem časovnem obdobju, naprava pošlje nad hitrostjo alarm SMS uporabnika.Na ta način smo lahko pozorni na uporabo avtomobila in se izognili nepričakovanih nesreč.

11).Zunanje low battery alarm (alarm

Naše 4g GPS trackerJM-VL02 lahko namestite na motocikel, če motocikel baterija skoraj prazna, se bo pošlji alam, da si napolniti in bo vedno možganov out original avto ali kolo za baterijo.

12).Odprta vrata alarm (privzeto Izklopljena)

Če pogon za vrata so bila odprta, nezakonite, boste lahko dobili SMS ali klic alarma za nastavitev DOORALM,A,B# A=ON/OFF,On/Off alarm, privzeto: Off B=0/1/2,0: GPRS le, 1: SMS+GPRS, 2: GPRS+SMS+telefonski klic, privzeto: 1

4. JM-VL02 4G Vozila GPS Tracker Specifikacija

Pomembno obvestilo pred nakupom naše 4G GPS tracker:

1. Prosimo, poskrbite, da kupite 2G kartice SIM ali NB ali CAT_M SIM kartico z dovolj podatki in kreditov, brez 3G kartico SIM podpira. 2. To je JM-VL02 so v dveh različicah, v Evropi različico in Ameriški različici, vas prosimo, info nam vaš končni trg, tako, da mi pošljete pravo različico za vas. 3. VL02 je posodobljena različica GT06E razkošje različica, če želite poceni eno in 3G SIM sledilnik sledilnik prosimo, nakup na: https://www.fijet.si/item/10000062957185.html

5. Smart & Strokovni Sledenje Platforma -Tracksolid

1) v Realnem času Sledenja Na zaslonu, lahko rečemo, primite trenutno stanje naprave v realnem času lokacijo.Vidimo lahko tudi ime Naprave, Telefonska številka, IMEI številko, kraj in čas.Prikaži Ulici zemljevid, Satelitske posnetke, ki Segajo, Regionalni vozila poti. 2) Zgodovina Poti Predvajanje Smo lahko ogledate zgodovino poti naše naprave do 6 mesecev, ko smo za predvajanje.Nam pomagajo spremeniti naš način življenja o voznih navad, prihranek goriva, okolju prijazen.Enostavno primite, kjer je bilo vozilo tam. 3) Varnostne Meje Geo-ograjo Smo lahko nastavite po geofence za tracker napravo omejite svoje gibanje v okrožju.Enota pošlje SMS, da pooblaščeni številke, ko gre ven iz tega okrožja.

6. Naša APP-Tracksolid

1).Tracksolid Prenos Prvič, Smo lahko Scan QR Kodo Prenesete APP Tracksolid ( lahko tudi najdete ključne besede v Google play ali Apple store)

2).Domača stran

Drugič, Smo lahko prijavite račun (se Prijavite z e-poštnim naslovom, najti kodo za preverjanje v vaš e-pošta), Tretjič, Smo lahko Prijavite v račun.Četrtič, Vežejo naprave IMEI (Smo lahko kliknite "+", da optično napravo ali ročno vnesite številko IMEI) Končno, Ste najboljši.Uporabite ga lahko srečno.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Model JM-VL02 4G tracker
Gps Modul Da,
Antena Vgrajen GPS keramični antenski; GSM quad-band anteno
Posebne Funkcije Internet Povezan
LED spanja Da,
4G LTE blagovne Znamke Ameriško Različico LTE Cat-M1/NB2
Set LED spanja Da,
Geo-ograjo opozorilo Da,
Digitalni Vhodi ACC, IN1 in SOS
Natančnost Lokacije ni več kot 10 m
1-wire Vmesnik Podpora 1-wire senzor temperature (Izbirno)
Poreklo CN(Izvora)
Concox JIMI original Da,
Nastavite Vibriranje občutljivost SENZORJA Ja RAVNI,A# (A=0-5)
Več I/Os za Tipala/perifernih naprav Da,
Sproži svetloba & Rog, da bi našli avto Da, pošlji ukaz Našli#
Glasovni Nadzor Obsega ne več kot 5M
OTA programske opreme Da,
SOS Gumb Panike Da,
Ime Modela JM-VL02 LTE GPS Tracker
Postavka Velikost 105.5 X 57 X 21,8 mm
4G wifi lokator Da,
Življenjska Doba Baterije 30 Ur & Up
Z APLIKACIJO za sledenje v realnem času Da "Tracksolid"
Vrata avtomobila nastavitev alarma Da defalut off
GPS shranjevanje Podatkov 32+32Mb trgovina 1000 Kosov
Vrsta GPS GPS Tracker
GPS tracker 4g Da,
Zunanje napetosti prenos nastavitev Da,
Velikost Zaslona Brez Zaslona
Število Prevoženih Kilometrov In Teče Čas Nastavitve Da,
4G GPS tracker za po vsem svetu Da,
Concox original Da,
2G GSM frekvenca 850/900/1800/1900 MHz
Baterija 300mAh/ 3,7 V Li-Polimer baterija
Digitalni Izhod Rele, OUT1
LTE GPS Tracker Da,
Obratovalna Napetost 3-36VDC
GPS čip OLIMPIJA visoko občutljivost čip
Voznik vedenje spremljanje Da, z ostrem/hitrosti ali počasi navzdol
Blagovna Znamka WeTrack
Zunanje baterije nizko zaščito Da,
WIFI nastavitev DOSTOPNO TOČKO,S,N,P#
VG02E Eurupe Različica blagovne Znamke LTE Cat-M1/NB2
Garancija Dve Leti
PC sledenje platformo www.tracksolid.com
Certificiranje FCC
Več hitrosti opozorilo Da,
Napetost 36V

Podobni izdelki