Zaščitni pokrov Ženske Moški Vratu Obraz zaščito pred soncem Flap Pokrivalo Ribič Klobuk Sonce Masko Skp zunanji Strokovni Poletje, Sonce Klobuki

€6.01

Na seznam želja

Moške Kape

Opis izdelka


Strokovno Prostem Poletje, Sonce Klobuki Varstvo Ribolov Skp Ženske Moški Vratu Obraz Zaščito Pred Soncem Flap Pokrivalo Ribič Klobuk Sonce Masko Skp

Izdelek

Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik.

Dostava

1.Bomo poskrbeli za pošiljko glede na vaše Depozitni naslov.Poskrbite, da vaš podrobne naslov in polno ime so povsem pravilno.

2.Mi ladje za vsa naročila, v roku 48 ur po prejemu vašega plačila končal.Kot je še več izdelkov na našega skladišča,tako da, ko se boste srečali z nekaterimi izdelki so na zalogi po mestu, da, samo ne skrbite, vas bomo obvestili prvič.

Čas dostave

1. Če se odločite za Prodajalca Način Dostave.Ponujamo brezplačno dostavo za vas.Lahko vidite, da smo za vas dostave.Vendar ni sledenje podatkov. (Kupite več naročil, ali v skupnem znesku več kot 7 AMERIŠKIH dolarjev.Vam bomo zagotoviti dostave China Post Registrirani Letalski Pošti. ) datum prihoda o 20-60 dni

2. Če se odločite, Kitajska Post Registrirani Letalski Pošti.Del prevoza, stroški lahko napolnite.Vendar pa je sledenje podatkov.Boste lahko videli, kaj datuma vaše blago odpremljeno nekje.Datum prihoda o 20-60 3 dni. Če potrebujete hitreje.Izbirate lahko EMS in DHL.Njegovo relativno visoki transportni stroški.Vendar na splošno lahko dostave 3-10 dni.

DOSTAVA POT

ČAS DOSTAVE

Kitajska Post

15-60 Delovnih Dni

Prodajalca Način Dostave

15-90 Delovnih Dni

Ems

10-25 Delovnih Dni

Epacket

10-25 Delovnih Dni

DHL

3-10 Delovnih Dni

Povratne informacije

1. Prosimo, potrdite prejema blaga po tem, ko ste jih dobili.

2. Če imate kakršno koli vprašanje o izdelkih ste ga prejeli, prosimo, obrnite na nas v času in bomo poskušali naši moči, da reši problem in da ste zadovoljni.

3. Prosimo, da nam pozitivne povratne informacije in 5-star Podrobne Ocene prodajalcev

Politika Vračanja

1.Če najdete kakršne koli težave s kakovostjo, ko boste dobili točke, se nemudoma obrnite na nas.Mi vam bo dala zadovoljiv odgovor.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka yanyanmumu
Velikost 55-59 cm,nastavljiva
Slog Priložnostne
Uporaba scenarijev Ribolov, plezanje, pohodništvo, itd
Postavka Vrsta Sonce Klobuki
Številka Modela M301(20)
Material Poliester
Sezona Vsaka sezona
Ime Oddelka Za odrasle
barve Multicolor neobvezno
Spol Unisex
Vzorec Tipa Trdna

Podobni izdelki