1500ml Wall Mount Shranjevanje Živil Polje Multi-Zrnje Zaprti Sveže-Vodenje Polje Organizator Jar Kuhinjski Pribor iz Plastičnih Polje, Pritisnite Vrsto

€2.42

Na seznam želja

Opis izdelka


Funkcija:

1. Stikalo za vklop gumb: hrana, skladiščenje razpršilnik je gumb, ki lahko prelijemo hrano v notranjost za enostavno uporabo.

2. Wall-mounted: wall-mounted obliko, je zelo praktično in lahko shrani družino prostor.Za prihranek prostora design je idealen za organizacijo shranjevanje živil stojala.

3. Dobro tesnjenje uspešnosti: gumijasto tesnilo pokrova ima dobro tesnjenje učinek.Hkrati je to tudi merjenje pokal, vsestranski in zelo preprost in priročen design

4. Različne metode za shranjevanje: lahko shranite kateri koli hrana, ki jo želite shraniti, kot so oves, kava fižol, žita, soja itd.

5. Počistite polje za prepoznavanje vsebine: To polje je pregleden in notranje vsebine so vidne, tako da lahko jasno vidite vsebino v polju.

Specifikacija:

material: plastika

Barva: prozoren

Velikost:

1000ML: 9.5*11.5*19.5 cm

1500ML: 9.5*11.5*25.5 cm

Opomba:

- Je morda malo napak velikost za ročno merjenje.

- Zaradi različnih svetlobnih učinkov in nastavitev zaslona, dejanski element, barvo, morda ne ravno odražajo barve na slikah.

Pakiranje seznam

Paket Vključuje: 1 x škatla za Shranjevanje

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Dišave Posodo stilov POKROV
Velikost L
Poreklo CN(Izvora)
Zmogljivosti 1-2L
Material Plastični
Funkcija Na zalogi
Uporaba Hrana
Embalaža 1
Številka Modela škatla za shranjevanje

Podobni izdelki