Organza Darilo Packaing Vrečke 12x17cm (4 6/8" x6 4/8" ) Ličila, Nakit jasno Vrvico torbica

€6.61

Na seznam želja

Opis izdelka


začetek

Velikost :4.75"x6.5" (o 12x17cm)

-------------------------------- Barve ------------------------------

Če so ay vprašanje ,pls, vas prosimo, da nas kontaktirate !Veliko na zalogi:

Obstaja tako veliko barv bilo izbire,torej, ko si, da bi,pls povej nam, kakšne barve hočeš,ali bomo zmešamo barvo naključno!

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Ko kupec kupi predmet zagotavljamo, da bi postavka brez vodnega žiga

Če potrebujete picutre brez vodnega znaka ,ko po vrstnem redu ,pleasecontact nas ,nato pa smo poslali sliko brez waterwark za vas !!!

2. Nudimo dropshipping

Mi lahko ladja element, ki ga želite po vsem svetu za vas.ko pa boste, da bi Prosimo ne napišite vaše stranke naslov za sporočila, samo napišite pravilen naslov, kaj želite, nas, da pošljete na DHgate sistem, ki smo pošljite na naslov v skladu s DHgate sistem je prikazano.res hvala!!!

3. V naši trgovini kupec kupi en predmet enem kosu kot vzorec

Stranka bi en predmet enem kosu , vendar pa je minimalni znesek nakupa je 100 dolarjev, vključno ladijski promet pristojbina .Morate zbrati vse predmet, koda, kaj želite, da bi bilo potem ga pošljete po DHgate pošte.In potem mi bo linije izdelkov za naročilo in pošljite ga za plačilo priročno!!!

4. O plačilu podrobnosti

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na DHgate.com kot so PayPal, kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

5. O poštnine informacije

(1).Običajno ladja bo ladja element v roku 24 ur po tem, ko oddate naročilo, vendar če na katero koli vprašanje, moramo biti potrjena withyou, bomo ladja jih po svoje comfirmation.hvala!

(2).Kitajska Pošti ali HongKong Post za brezplačno dostavo, Za Oceanija, Bližnjem Vzhodu, v Evropi in Severni Ameriki običajno potrebuje 10-20days.Afrika in Južna Amerika je običajno vsaj 20 dni

(3).Če želite prejeti predmet, hitreje boste plačali za hitrejše dostave, (kot so DHL ), da po vsem svetu običajno potrebuje 3-5business dni.

(4).Če kupite več kot 200$, ponavadi poslali vam bomo tako hitreje dostava svobodno, kot so EMS, DHL in drugi, če so elementi za Oceanija, Evropi in Severni Ameriki.Več kot 300 evrov za brezplačno hitreje dostava v Afriki in Južni Ameriki.

6. Politika vračanja

Ko prejmete predmet, če ne boste zadovoljni , nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste ga prejeli,, bomo poskušali naši moči, da reši to z vami.ČE Kupec želite zamenjati element ,prosimo, resent izdelek v originalni embalaži ,ladijski promet pristojbina je kupec plačati ,ko smo preverite shipipng informacije, potem pa bomo poslali nov predmet ,in če kupec želite vračilo, se prosimo, da izdelek v originalni embalaži in plačati za ladijski promet nazaj.Ko bomo prejeli njimi in preverite vse so ok, se bomo vrnili ves denar naenkrat

7. Pozitivne Povratne Informacije

Povratna informacija je zelo pomembna.Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, vljudno prosim objavite pozitivne povratne informacije za nas.Če ste nezadovoljni z našo predmete, vas prosimo, da nas kontaktirate,, bomo poskušali naši moči, da storitev z vami !hvala!!!

$ 9 $ 18 $ 29.5 $ 14 $ 14 $ 11 $ 12 $ 34 $ 49.5 $ 8.5 $ 13.5 $ 13

Zelo Zahvaljujemo se vam za vaše naročilo in podporo !Če so vse queston , vas prosimo, da nas obvestite.če bi več kot 100 evrov , bodo ladje, ki jih express brezplačno!Prijazno opozorili : Lahko natisnete logotip ali modela , nato pa boste imeli svojo lastno Vrečko Darilo!!!!lahko tudi velikosti po meri , če je potrebno, prosimo, kontaktirajte nas !

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Element Širina 12
Številka Modela 12x17cm
Značilnosti Izdelka ročno
Postavka Dolžina 17
Nakit Embalaža & Vrsto Zaslona Mošnje
Postavka Vrsta Nakit Embalaža & Zaslon
Element Teža 3g
Material Tkanine
Blagovna Znamka NALIA JE MOŠNJE
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki