30" 80 cm za Ženske, Nakit naravni biser 10 mm bela baročni biser kroglice ogrlica pravi Naravnih sladkovodnih biserov darilo

€9.24

Na seznam želja

Ogrlice & Obeski

Opis izdelka


Številka : P-1021

Velikost : dolžina 80 cm ,( 30iNCH); noga velikost 9x10mm ... ....različnih velikosti, različnih cen!

Lahko preverite vse dajatve, preden se odločite za nakup!Wholesales smo lahko razpravljali o podrobnostih!

( sistemih slog )

Zadovoljstvo Strank

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo .

Plačilo Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo.na primer, kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

Dostava 1).Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2).Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja .

Prevoznik Ime oceno Časa, ki je v Tranzitu, od Kitajske do ZDA za Sledenje Storitve 2-4 dni www.dhl.com 2-4 dni www.fedex.com 2-4 dni www.ups.com 2-5 dni www.tnt.com 4-8days www.ems.com.cn 15-30 dni www.hongkongpost.com 3).Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni .

Politika vračanja Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, se boste morali obrniti nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Povratne informacije, Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala !(poslali vam bomo darilo, ko smo dobili pozitivne povratne informacije od vas.hvala!)

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spol ŽENSKE
Funkcija Razpoloženje Tracker
Material Biser
Slog Klasična
Fine ali Moda Moda
Postavka Vrsta Ogrlice
Kovine Tipa SREBRNA
Pearl Obliko BAROČNI
Številka Modela P-1021
Združljivost Vsi Združljivi
Ogrlica Tip Verige Ogrlice
Obesek Velikost 10 mm
Pearl Tip Sladkovodnih Biserov
Blagovna Znamka hongguangyaxuan
Veriga Tip Vrvi, Verige
Obliko\vzorec KROG

Podobni izdelki