7 palčni zaslon za Samsung Galaxy Tab A 7.0 2016 SM-T280 SM-T285 T280 T285 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine Tablet PC Deli

€27.77

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


7 palčni zaslon za Samsung Galaxy Tab A 7.0 2016 SM-T280 SM-T285 T280 T285 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine Tablet PC Deli

Opis Izdelka

Združljiv Model za samsung Zaslon Velikosti 7 palcev Načini Plačila, PayPal,TT in Western Union in PayPal tehnologija Zaslona Retina Zaslon Garancija 12 mesecev Element kakovosti OEM Material Super AMOLED Slikovnih pik 1280*800 Pakiranje Anti statične vrečko,Mehurček vrečke,risanka polje času Dostave V 1-2 delovnih dneh po plačilu potrditev Barva Črna Nadzor Kakovosti Preizkušeno odlično enega po enega pred odpremo

Embalaža & Dostava

Naše Storitve

Prednosti :

1.Deset let Zlato dobavitelj na Kitajskem.Naša stranka razširila po vsem svetu.Vrhunsko kakovost in najboljše ugled v tej industriji.

2.Široko paleto mobilnih telefonov delov izdelkov, Vsako stvar, ki jo potrebujete, da lahko zagotovijo za vas karkoli imamo ali našli za vas.Pomaga, da prihranite vaš čas in denar.

3.Strokovno QC ekipo, da se nadzor deli kakovosti, da poskrbite, da so naši izdelki vedno najvišje kakovosti.Poslovanje z nami zagotovite svoj denar in kupite pravico Blaga.

4.Najboljši in prodaja izdelke skupine, 24 ur na črto poskrbite, da boste lahko našli nas, kadar koli nas potrebujete.Prihranite si čas za počitek in s svojo družino.

5.Raznolikost plačilnih pogojev.Sprejemamo T/T, western union, moneygram paypal in tako naprej.

6.Vsi naši izdelki so dobili eno leto Garancije .

7.Mi lahko ladja blaga za vas, DHL/EMS itd.

8.Bomo poskrbeli pospeševanje prodaje se pogosto.Dobrodošli na posvetujte z nami.MOQ : Vzorec naročilo sprejeto Kakovosti:

1.Original

2.OEM/VISOKO KOPIJO Pakiranja :

Pakiranje : Močan in zaščito blaga v varnem .Načini plačila :

A. T/T (Bančno Nakazilo, Nakazilo)

B. Western Union

C. Money Gram

D. Depozitni Prodaja : Mobilni deli trgovec, Distributer, trgovina, Popravila, itd.Pošiljke : Pošiljka Izraz sprejemamo DHL, UPS, FedEx ,TNT, EMS.DHL, UPS, FedEx, TNT potrebovala približno 2-5 delovnih dni za dostavo.EMS lahko počasnejše, kot je ta.Podjetje prepričanje: Kakovost in poslovno življenje.

Informacije O Podjetju

F

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Kakovost Oem
Garancija 12 Mesecev
Zaslon > 3"
Dostava Po plačilu v roku 2 dni
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Velikost Zaslona 7-palčni
barve Modra in Zlata in Bela in Zelena
Blagovna Znamka K PartsCrop Fix
Pixel 1280x800
skladiščenje Da,
Številka Modela Za Samsung
Pakiranje Anti-static & Bubble & Pene & Risanka Polje
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Združljiv Samsung Model Galaxy S4
Ločljivost Zaslona 1280x800
LCD Kit Da,
QC Preizkušen, enega po enega, pred odpremo
Brezplačna dostava Da,

Podobni izdelki