2017 Nov Modni Baročno Ženske, Dekleta Limone Sončna Očala Retro Dekor Kovinskih Listov, Sončna Očala Poletje Plaža Očala

€7.17

Na seznam želja

Ženske Očala

Opis izdelka


Moda za ženske modni Baročno sončna očala

Material: - sončna Očala s kovinskimi ornament

Approxi velikost: kot na sliki

MOQ: 1PCS

Pakiranje: polybag na kos

Barve: kot na sliki

Plačilo In Dostava: A. Celotno plačilo mora biti izvršeno v 15 dneh po dajanju vaše naročilo.Priporočamo plačilo je ESCORW .Sprejemamo tudi Zahod Unije B. kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.C.Nudimo Brezplačno dostavo Sevice za tem izdelkom, ki jih na Kitajskem Zraka Post, je običajno, da bodo prišli svoj naslov za dostavo v 15-25 dni.D.Če želite hitrejšo dobavo, lahko izberete EMS, DHL, UPS, Fedex.Ti dostavne službe potrebujejo dodatno ladijskega stroškov.

Vračilo kupnine:

Povračilo denarja, se lahko dodeli 3 DNI PO tem, ko je element, ki ga prejme kupec.Postavke morajo biti vrnjeni v ORIGINALNI DOSTAVA POGOJ za vračilo kupnine.Smo pregledati vse vrnjene artikle pred nadomestil ali izmenjav, in tiste, ki so se vrnili z znake poškodb ali obrabe ne izpolnjujejo pogojev za zamenjavo ali vračilo kupnine.Če mi naredi napako v prospektu, bomo plačali za kupca dostava, v nasprotnem primeru kupec je odgovoren za ladijski promet.

Pls preverite tudi, ali želite uporabljati katero express za vračanje paket z mano, preden ga pošlje izdelek nazaj po e-pošti ali trademessenger.Bom potrdite z vami v roku 24 ur.

Povratne informacije:

Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Smo opisali in fotografije predmetov tako natančno in pošteno, kot je mogoče.Vljudno prosim, da "zaključi naročilo", kmalu po tem, ko ste prejeli paket, in pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom.To je zelo pomembno za nas , tako da bomo lahko še naprej vam bo odlično izdelkov in izjemne storitve za stranke.Mi smo zelo cenjen za vašo podporo in sodelovanje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spol ŽENSKE
Objektiv Širina 1
Objektiv Višina 1
Očala Tip Sončna očala
Blagovna Znamka sumterest
Slog KROG
Ime Oddelka Za odrasle
Leče Material Akril
Postavka Vrsta Očala
Leče, Optični Atribut UV400
Številka Modela GS1042
Okvir Material Plastični

Podobni izdelki