Mehurček Guppies Nov Prihod Pravokotnik Pillowcases Zadrgo Po Meri Blazino Kritje Poroko Dekorativno Božično Darilo

€6.93

Na seznam želja

Posteljnina

Opis izdelka


Podrobnosti o izdelku Material:50% bombaž, 50% poliester.Funkcije:Eco-Prijazen,nestrupene Barve:Kot na sliki kažejo, da je po meri:Da Razred:Razred A Vrsta:Dekorativni Pillowcases, ki veljajo Ljudi:Z Univerzalno jedro ali ne : samo pokrov, št vstavite Vzorec tip:tiskanje je zippered vzglavnik.S pre-skrčilo tkanine, to blazino je pralna na 60 stopinj Celzija .Opomba: 1. Barve ne smejo videti natanko tako, kot je videti na fotografiji v resničnem življenju zaradi razlike med računalniški monitorji in prostim očesom barva razlika. 2.Zaradi ročnega šivanja razlog, vzglavnik primerih je morda treba 1-2 cm napaka,to je, ne vpliva na uporabo.

1. Trgovina je čezmejno , tako da bo trajalo dlje časa, da se dostavo, tipičen čas prihodov iz med 20-59 dni(drugo območje čas dostave je drugačen).Če ne želite čakati tako dolgo, prosimo, bodite Express plačilo ali ne da kupiti.Če potrebujete hitreje, ladijski promet storitev, kot so DHL ali EMS, prosimo, obrnite na nas.

2 .Ne bomo Odgovorni za svoje Carine. 3. Smo le ladja predmet na Ali preveriti naslov privzeto.Če želite spremeniti vaš naslov, vas prosimo, spremeniti to v Ali prejemanje naslov, PREDEN boste plačali.Vaše pozitivne povratne informacije je vedno najboljša spodbuda in priznanje za naše delo; radi bi, da nenehno izboljšujemo naše izdelke in storitve; če niste zadovoljni s točko ali pa se je izgubil na poti in želite pustiti slab povratne informacije ali odprite sporu, se obrnite na nas v času.Negativne povratne informacije, ne more rešiti problema, se obrnite na nas težave, Zato smo lahko to popravimo in da si srečen.Vzglavnik, blazine, prevleke, vzglavnik kritje, madonna, dekorativni vzglavnik, pillowcases, bombaž / poliester, prevleke, 3d prevleke, litovski prevleke, avto prevleke, znak, vzglavnik primerih dom dekor, anime vzglavnik, vzglavnik primerih, pillowcases okrasne blazine

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela 45x35cm,40x60cm,45x75cm,50x75cm
Nespodobno Sliko No
Niti Štetje 300TC
Funkcija Non-Toksične
Vzorec Tipa Tiskanje
Uporaba Doma
Tiskanje dve strani za tiskanje
Razred Razred A
Spolnost No
Vrsta Dekorativne Pillowcases
vzorec TISKANE
Slog Navaden
Z jedro ali ne samo pokrov
Tkanine, Štetje 40
Material Poliester / Bombaž
Blagovna Znamka shunqian
barve kot picture show
Tehnika Tkanine

Podobni izdelki