Novo 3 v 1 Nepremočljiva Spreminjanje Pad Plenic Potovanja Multi-Funkcijski Prenosni Plenic Kritje Mat Čisto Strani Folding Mat Nego

€8.44

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Specifikacija:

Material: Najlon

Barva: Siva,Črna in bela

Velikost: L*W*H: 60*35*2 cm(23.62*13.78*0.79 v)

Funkcija:

1.Ta izdelek zunaj je narejen iz BPA free netoksičnih materialov, notranji je narejen iz 210 D najlon, tako so nepremočljiva, zelo udoben in prijazen do kože, za otroke in odrasle.Zaščitite vaš dojenček od grdo mikrobov v javnih objektih.

2.Ta prenosni plenic ploščica je narejena iz vodoodpornega materiala.V plenic spreminjanje mat je wipeable & stroj.Čist in enostaven za čiščenje, da vaš dojenček od dotika umazane površine in mikrobov.Dodatno oblazinjenje v glavo področju lahko za zaščito vašega otroka glavo!

3.Ima več žepi na kraj svoje stvari.Odpri očesa vrečko zasnovan tako, da imajo plenice, vložki, baby olje in otroške igrače.Velik žep, prostori za obe Mame' potrebščine in dojenčke plenice, robčki in drugih baby spreminjanje blaga.

4.Dodana širina je priročen, kompakten in potovanja prijazno dal plenic znotraj, ne izgleda napihnjenosti.Ko je zaprt, spusti v vsako vrečko, trak za zapestje ali posnetek na svoj voziček, ki je kot nalašč za kratka vožnja z avtomobilom, letalom potovanja in vsakodnevno uporabo.

5.Pečat sprejme čarobno palico, design, priročno eno roko delovanje, potegnite lahko odprete plenic pad.In zadrgo žep površine modela se lahko uporabijo za mesto, ki se pogosto uporabljajo predmete, kot so slina brisače.To je priročno za mater, da imajo otroka.

Paket Vključuje:

1 x Plenic spreminjanje pad

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Količina 1 Pc
Starostni Razpon 2 leti Gor
Material Oxford + ponjava
Velikost Medium
Številka Modela nepremočljiva spreminjanje pad
Funkcija Plenic Kritje Mat

Podobni izdelki