108LED Sodobne Glasbe Stropne Luči Bluetooth Zvočnik Flush Navzdol Lučka Daljinski upravljalnik 100W Akril Pisane Razsvetljavo Stropna Svetilka

€21.46

Na seznam želja

Opis izdelka


Značilnosti:

Opremljen je z močnim zvočnik, ki predvaja glasbo prek povezave Bluetooth, se iz naprave.S posebej razvito aplikacijo, svetlobo, barvo in svetlost svetilke je mogoče nadzorovati iz pametnega telefona.

Močan RGBW Led lahko predvaja vseh spektralnih barv in tudi proizvajajo belo svetlobo z različno intenzivnostjo in barvno temperaturo.

V primerjavi z normalno svetilke, LED reflektorji porabi minimalno količino električne energije in so tudi nižje porabe energije od žarnice za varčevanje z energijo.

Specifikacije:

Možnost Zatemnitve: Da

Vžig čas: Paket:

1X LED Nočni Stropne Svetilke(Tip A/B)

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Je Zatemniti Da,
Zaključek PC
Postavka Vrsta Stropne Luči
Blagovna Znamka Mising
Napetost 110-240V
Vir Svetlobe LED Žarnice
Slog Sodobne
Telo Material Ironware + Akril
Uporaba Dnevni Svetlobi
Certificiranje ce
Namestite Slog Embeded
Je Pametno Napravo Da,
Poreklo CN(Izvora)
Je Svetil Vključeni Da,
Osnovna Vrsta NOBEN
Številka Modela SKUD14684
Material Acryl
Vir Napajanja AC
Osvetlitev Prostora 10-15square metrov
Preklop Vrsta Daljinsko Upravljanje
Število svetlobnih virov > 20

Podobni izdelki