Sodobna Kristalni Lestenec Razsvetljavo Akril Cristal Lestenci Razsvetljavo Obesek Visi Svetlobe Keramiko De Cristal Lučka Doma Svetlobe

€64.73

Na seznam želja

Opis izdelka


Dragi prijatelj, dobrodošli v naši spletni trgovini.Smo posodobili podjetje, specializirano za proizvodnjo in trženje, svetlobna telesa, ima v lasti za 5.000 kvadratnih metrov industrijsko območje in 500 kvadratnih metrov vrh-razred razstavni prostor.

Naši glavni proizvodi so lestence, obesek, svetilke, stropne svetilke, stenske svetilke in namizne svetilke, za Hotel projektov in notranje dekoracije, itd.

Smo večinoma serije naročila, kot tudi na drobno.Na ta način smo lahko ponudimo vrhunsko kakovost in konkurenčne cene za vse vaše naročilo.Upam, da bomo lahko storitev za vas v naslednjih dneh . ^_^

Dragi Prijatelji, pred dajanju vaše naročilo, prosimo, preberite naslednje uvod skrbno.Če na katero koli vprašanje, samo vas prosimo, da nas kontaktirate preko www.fijet.si sporočilo ali e-pošto, če ne bomo spletu, prosim, pustite nam sporočila, vam bo storitev asap, hvala vam!

NAKUP VODNIK

1. Online Free shipping cena vključuje samo izdelek stroški in kurirske brezplačno.Spletna cena NE vključuje davka ali po meri, se obračuna pristojbina, ki je lahko predmet stranke državi , nismo odgovorni za po meri carinjenje v vaši državi.Če Carinski vaši državi nalaga vse uvozne dajatve, potem kupec je odgovoren, da bi vsaka taka plačila.

2. Predmet bo sended iz Kitajske Post Zraka Parceli / DHL/ UPS/ FEDEX/ TNT/EMS .In smo si pridržuje pravico, da izbere najbolj primerna kurirja, da dobavi blago.

3. Ob prejemu pošiljke prosimo, odprite in preverite, ali so vsi predmeti so v dobrem stanju, so nepoškodovani in so vse pravilne.Če to ni mogoče, potem se prijavite kurir voznika dokumentacijo, kot je "ne pregleda", Če kateri koli element, ki je ugotovil, da so poškodovana, se obrnite na dostavo podjetje poroča element, ki so poškodovani in zahteva dokaz svoje poročilo v pisni obliki.Brez tega dokaza, ga ne bomo mogli zamenjati poškodovano element.

Hvala za vaše sodelovanje.

Plačilni Pogoji 1 sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo 2 Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila

Pošiljko 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo

Vrnitev

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Bomo povrnili celotno zmagovalno ponudbo amout, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa izberete, da zamenjava

Garancija

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.

3. Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si!

Povratne informacije

Povratne informacije so za nas zelo pomembno.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Hvala!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


App Hotel; Dom; Nakupovalno središče; itd.
Postavka Vrsta Lestenci
barve Pregledno
Vir Napajanja AC
Certificiranje PSE
Osnovna Vrsta G4
Vir Svetlobe LED Žarnice
Je Svetil Vključeni Da,
Podpora OEM in ODM & trgovina na Drobno & Debelo
kristalni lestenec razsvetljavo Sodobna Kristalni Lestenec Razsvetljavo
Številka Modela JY3079
Napetost 110V ;220V
Telo Material Crystal
Blagovna Znamka chandelierstyle
Vrsta Odtenek Crystal
Material Kovin; Akrilna Crystal;
Velikost D600mm, D700mm, D900mm
Okovi žarnic in sijalk E12/E14
Certificirani CE; UL; SPS; itd.
Preklop Vrsta Dotik Za Vklop/Izklop
Je Zatemniti No
Slog ART DECO
Vrsto Namestitve Semiflush Gori
Garancija 5 Let
Odtenek Smer Navzdol
Značilnosti notranji dekor
Zaključek poliran krom

Podobni izdelki