YAZANIE 14*21 cm 50/100 kozarcev Peru Strani Zastavico Peru Nacionalno Zastavo Brezplačna Dostava Majhni Meri Zastave s Plastično zastavnih drogov

€7.42

Na seznam želja

Doma Dekor

Opis izdelka


(1) Alipay, Zahodne Unije, Moneybookers, Qiwi Denarnice, Depozitni, in vse glavne Kreditne Kartice so sprejemljive. (2) Prosimo, da konča svoje plačilo v roku 20 dni po dajanju vaše naročilo, ali da bo prekinil sistem samodejno . (3) Prosimo, preverite, ali se naslov za dostavo in kontaktni podatki pravilni in popolni .

(1) Bomo ladjo iz ASAP po vaše plačilo je opravil www.fijet.si revizije. (2) Običajno smo poslani, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail , da bodo prišli o 15-50 dni, včasih to lahko traja več časa.Če ne boste prejeli izdelek po 50 dni, nas prosimo kontaktirajte, bomo preučili in rešiti dostave problem. (3) tudi Mi lahko ladja z DHL,Fedex, UPS, Aramex, EMS, ePacket, prosimo, obrnite na nas ,vam bomo ponudili cenejše tovorni stroškov. (1), Prosimo, pišite nam v roku 7 dni od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in ne bo kupnino ali zamenjavo za vas. (2) Prosimo, paket za vrnjene artikle, ki jih originalni embalaži in navedite dostave številko za sledenje. (3) Bomo ponudili vračilo do kupcev po tem, ko prejmemo vrnjene artikle brez kakršne koli škode . (4) na Katero stran bo treba plačati stroškov tovornega deponds na realno stituation.

(1) Če ste zadovoljni z našo opremo in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.in če vam lahko pomaga nam, da se nekatere lepe slike in jih prenesete v strežnik za povratne informacije, bomo cenili. (2) Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden boste povratne informacije.Potrudili se bomo, da reševanje problemov in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


funkcija 3 100 KOS/ veliko Promocijo Debelo Mala Rusija pomahal z Roko Nacionalni
Številka Modela YZ-FG-0011-4
Ključne besede 2 Poliester majhnosti Flying Banner po Meri Ročno zastavo
Funkcija 4 14*21 cm 100 KOS/ veliko Promocijo Debelo pomahal z Roko Nacionalne Zastave
Funkcija 2 ročno val zastav držav zastave Zastave s Plastično zastavnih drogov
Ključna beseda 1 Državne Zastave s Plastično zastavnih drogov strani mahanje z zastavami
Slog Ročno Zastavo Zastavico
Jamboru Materiala Nimajo
Tkanine Outlast
3 ključne besede Pomahal z roko Nacionalno Zastavo 14*21 cm #8 Poliester Zastavo Brezplačna Dostava
Blagovna Znamka YAZANIE
Funkcija 1 100 KOSOV na Nacionalni Strani Zastave 14*21 cm Poliester Majhne Velikosti, ki Plujejo pod
Ključne besede 5 Brezplačna dostava 14 * 21 cm roko val zastav 100 kozarcev / vrečko s plastično zastavo
Ključne besede 4 14*21 cm 100 KOS/ veliko Promocijo Debelo Mala Italija Ročna zastava)
Szie 14 x 21 cm
Zastave & Transparenti Materiala Poliester
Vrsta TISKANE
Uporaba Nacionalne Zastave

Podobni izdelki