JFUNCY Plus Velikost Ženske Tshirt Bombažne Majice s kratkimi rokavi Ženske Kratek Rokav Tees Poletje Svoboden Vrhovi Novo Luštna Mačka Tiskanja Ženska T-Shirt majica

€5.44

Na seznam želja

Vrhovi & Tees

Opis izdelka


Prijazno Opomnik:

(1) Naše velikost grafikona je lončeno oblačila velikosti, kažejo, da kupec izbere velikost, ki 2-4 cm večje od vaše pravo velikost telesa.

(2) Pri nakupu vrhovi, najbolj pomembno, velikost prsi, sledi ramen, pasu in kolka.

(3) Prosim nujno se nanašajo na velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade.

(4) velikost ima lahko 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

(5) Zaradi razsvetljave in zasloni zaslon t-shirt dejanska barva se lahko rahlo razlikujejo od slike.

? Dostava Pripravi čas zagotavljamo, da pošlje blago v roku 3-5 delovnih dni po plačilu potrditev razen za počitnice. ?Sledenje paket, ki Ga lahko spremljali vaše paket v teh spletno stran: global.cainiao.com www.17track.net ?Da zaščito se čas izteka Prosimo, da nas kontaktirate, da se razširi vaše naročilo zaščito čas. ?Paket, ki ga ni mogoče dostaviti, Če ne morete prejemati izdelek po 60 dneh, ali carinski pridržite / dostava preklicano / parcela vrnili / in drugih razlogov.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, Mi bo vsa naša prizadevanja za rešitev problema. ?Prišlo je do težave z izdelkom prejeli, Prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas, vam bo vsa naša prizadevanja za rešitev problema.

Celotno prodajo / Dropshipping Na debelo, vam bomo ponudili popuste ali brezplačno fast shipping, ki traja le 3-15 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Sezona Poletje
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Vzorec Tipa Tiskanje
Oblačila Dolžina Redni
Material Bombaž
Blagovna Znamka JFUNCY
Ovratnik O-Vratu
Slog Priložnostne
Številka Modela WTST254
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Tkanine Broadcloth
Dekoracijo NOBEN
Rokav Slog Redni
Starost Starosti 18-35 Let

Podobni izdelki