MEDI OLUPIMO Hyaluron Peptid 9 Ampul Oči Obliž 4 Vrste Multi Funkcionalne Hydro gel Maska za Oči Zdravljenje 1.6 g x 60ea

€11.07

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


[MEDI-LUPINE] Hyaluron Peptid 9 Ampul Oči Obliž

4 Vrste Multi Founctional Hydrogel Masko Specializirani za Vse Vrste Težav z Očmi Zdravljenje - Ti večnamenska hydro gel za oči obliži hidrat in izboljša stanje kože okoli občutljivem predelu okoli oči. - Hialuronska Kislina, vlage vezivno sredstvo, zapusti kožo, moisturised in zdravo. - Pearl in Diamand v Prahu infused, da se zmanjša pojav temno cirles, medtem ko 9 vrst Peptid izboljšanje elastičnosti kože in okrepi kožo oviro. - Cica Rešitev ponuja intenzivno hrano, medtem ko 9 vrst Peptid izboljšanje elastičnosti kože in okrepi kožo oviro. - Ekstrakti iz 3 vrst Rose in 5 vrst Jagodičja infused oživljanja dolgočasno kožo. - Meša z 9 vrst Peptid za izboljšanje elastičnosti kože in okrepi kožo oviro.

[MEDI-LUPINE] Hyaluron Temno Benone Peptid 9 Ampul Oči Obliž (1.6 g*60ea)

Kaj je :

Temno Benone oči obliž, ki izboljšujejo oči področje vlažen in čist, s dimond v prahu, pearl ekstrakta, in hialuronske kisline, učinkovito vlago ohrani.Optimalna mešanica biser in diamant za osvetlitev, napolni kožo z aktivne sestavine obliki globoko v notranjosti, zaradi česar je sijoča.9 petide sestavine v kombinaciji z MEDI-PEEL je tehnologija, dobava bogat aktivne sestavine, ki krepijo bariero kože in zadrži vlago za dolgo. 7 plasti hyalurinic kisline privlači vlago, zaradi česar je koža gladka in vlažna.To je nizko-draži in miild do kože, varen za občutljivo kožo, za uporabo.

Glavne Sestavine :

Diamant Prah, Hidroliziran Kolagen, Pearl Ekstrakta, Polysorbate 80, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Peptide9 Rešitve, 7 Hialuronska Rešitve

[MEDI-LUPINE] Hyaluron Rose Peptid 9 Ampul Oči Obliž (1.6 g*60ea)

Kaj je to :

Oči obliž, obogaten z 3 različne vrtnice, za izboljšanje oči področje vlažno in zdravo z obilico hranilnih.Ti večnamenska hydro gel za oči obliži hidrat in izboljša stanje kože okoli občutljivem predelu okoli oči.Izvlečki iz 3 vrst Rose in 5 vrst Jagodičja infused oživljanja dolgočasno kožo.Mešana z 9 vrst Peptid za izboljšanje elastičnosti kože in okrepi kožo oviro.

Hialuronska Kislina, vlage vezivno sredstvo, zapusti kožo, moisturised in zdravo.Kako uporabljati: 1. Prep kože s tonikom po čiščenju. 2. Odstranite kartico eye obliži in veljajo za undereye področju. 3. Dopusta za 10-15 minut in želite zavreči obliži.Lahko se uporablja tudi obliži za smeh linije in čelo, da se zmanjša videz finih linij in gub.

[MEDI-LUPINE] Medipeel Hyaluron Aqua Peptid 9 Ampul Oči Obliž

Kaj je to :

Aqua oči obliž, ki izboljšujejo oči področje vlažna in podjetje s hialuronske kisline, učinkovito vlago ohrani.Optimalna mešanica biser in diamant za osvetlitev, napolni kožo z aktivne sestavine obliki globoko v notranjosti, zaradi česar je sijoča.9 petide sestavine v kombinaciji z MEDI-PEEL je tehnologija, dobava bogat aktivne sestavine, ki krepijo bariero kože in zadrži vlago za dolgo. 7 plasti hyalurinic kisline privlači vlago, zaradi česar je koža gladka in vlažna.To je nizko-draži in miild do kože, varen za občutljivo kožo, za uporabo.

[MEDI-LUPINE] Hyaluron Cica Peptid 9 Ampul Oči Obliž (1.6 g*60ea)

Kaj je to :

A cica oči obliž, ki pomirja oči področje vlažno in zdravo z cica kompleksna.Optimalna mešanica kolagena in peptid, napolni kožo z aktivne sestavine obliki globoko v notranjosti, zaradi česar koža trdno in voljno.9 petide sestavine v kombinaciji z MEDI-PEEL je tehnologija, dobava bogat aktivne sestavine, ki krepijo bariero kože in zadrži vlago za dolgo. 7 plasti hyalurinic kisline privlači vlago, zaradi česar je koža gladka in vlažna.To je nizko-draži in miild do kože, varen za občutljivo kožo, za uporabo.

Kako Uporabljati :

1. PREP KOŽE S TONIKOM PO ČIŠČENJU. 2. ODSTRANITE KARTICO EYE OBLIŽI IN VELJAJO ZA UNDEREYE PODROČJU. 3. DOPUSTA ZA 10-15 MINUT IN ŽELITE ZAVREČI OBLIŽI.LAHKO SE UPORABLJA TUDI OBLIŽI ZA SMEH LINIJE IN ČELO, DA SE ZMANJŠA VIDEZ FINIH LINIJ IN GUB.

4 Vrste : Temno Benone / Rose / Aqua / Cica

[Aqua] Aqua oči obliž, ki izboljšujejo oči področje vlažna in podjetje s hialuronske kisline, učinkovito vlago ohrani.Optimalna mešanica biser in diamant za osvetlitev, napolni kožo z aktivne sestavine obliki globoko v notranjosti, zaradi česar je sijoča.9 petide sestavine v kombinaciji z MEDI-PEEL je tehnologija, dobava bogat aktivne sestavine, ki krepijo bariero kože in zadrži vlago za dolgo. 7 plasti hyalurinic kisline privlači vlago, zaradi česar je koža gladka in vlažna.To je nizko-draži in miild do kože, varen za občutljivo kožo, za uporabo. [Cica] A cica oči obliž, ki pomirja oči področje vlažno in zdravo z cica kompleksna.Optimalna mešanica kolagena in peptid, napolni kožo z aktivne sestavine obliki globoko v notranjosti, zaradi česar koža trdno in voljno.9 petide sestavine v kombinaciji z MEDI-PEEL je tehnologija, dobava bogat aktivne sestavine, ki krepijo bariero kože in zadrži vlago za dolgo. 7 plasti hyalurinic kisline privlači vlago, zaradi česar je koža gladka in vlažna.To je nizko-draži in miild do kože, varen za občutljivo kožo, za uporabo. [Temno Benone] Temno Benone oči obliž, ki izboljšujejo oči področje vlažen in čist, s dimond v prahu, pearl ekstrakta, in hialuronske kisline, učinkovito vlago ohrani.Optimalna mešanica biser in diamant za osvetlitev, napolni kožo z aktivne sestavine obliki globoko v notranjosti, zaradi česar je sijoča.9 petide sestavine v kombinaciji z MEDI-PEEL je tehnologija, dobava bogat aktivne sestavine, ki krepijo bariero kože in zadrži vlago za dolgo. 7 plasti hyalurinic kisline privlači vlago, zaradi česar je koža gladka in vlažna.To je nizko-draži in miild do kože, varen za občutljivo kožo, za uporabo. [Rose] Oči obliž, obogaten z 3 različne vrtnice, za izboljšanje oči področje vlažno in zdravo z obilico hranilnih.Optimalno mešanico 3 vrtnice in 5 jagode, napolni kožo z aktivne sestavine obliki globoko v notranjosti, zaradi česar je trdno in vlažna.9 petide sestavine v kombinaciji z MEDI-PEEL je tehnologija, dobava bogat aktivne sestavine, ki krepijo bariero kože in zadrži vlago za dolgo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spol Ženski
Sestavine Zeleni Čaj / Roselle Zeliščni Izvleček Izvleček Cvetov
Postavka Vrsta Zdravljenje & Maska
Država/Regija Proizvodnji Koreja
NETO WT 1.6 g*60pcs
Blagovna Znamka ŽIVAHEN ČAR
Funkcija beljenje zob
Vonj Naravne Sestavine Okus
Številka Modela Zeleni Čaj / Roselle
Uporaba Oči

Podobni izdelki