Doma Žlico rack Kuhinja Organizator in Skladiščenje s Kapljično Pad kuhinja žlico imetniki vilice, lopatica rack žlico organizator rack

€3.17

Na seznam želja

Opis izdelka


Značilnosti:

*1. OBDRŽATI SVOJ ŠTEVEC-VRHOVI ČEDEN & DRIP-BREZPLAČNO:Naše žlico ostalo je enostavnih linij in lep design, ki bo vaš števec-vrhovi škropljenje-brezplačno.Obdržati svoj števec-vrhovi čisto in svoje pripomočke pri roki, medtem ko kuhanje ali peko.

*2. VELIKA ZMOGLJIVOST: To BPA-free utensil ostalo ima do 4 žlice ali lopatice in znanja je zasnovan tako, da vsebuje vsaka kaplja.

*3. DODAJA VREDNOST ZA VSAK KUHINJA: je izdelana iz hrane silikona, to ne zdrsne ali stran, medtem ko ste kuhanje, in ko hrana prep je končal, jo lahko preprosto vrgel v pomivalni stroj za enostavno čiščenje.

*4. ZABAVEN IN FUNKCIONALEN: V sokovi, omake in druge grdo sestavine, ki delate z končajo šolanja nered, vendar ne več s tem funkcionalno utensil počitek.Poleg štiri reže, velike, kvadratne, sklede, ki je oblikovan z ustnic arounds robov, ki ulovi vse kaplja.Ko je kuhanje končano, preprosto postavite utensil ostali v pomivalni stroj za enostavno čiščenje.

*5. OMOGOČA KUHANJE MANJ GRDO: To odporno na toploto imetnik lahko dajo v bližini peči, pult ali dano v kateri koli področja, ki prep delo ali kuhanje je končano.

Describtion:

Hranite števci čisto in pripomočke, ki se organizirajo.

Štiri zareze imajo do 4 pribor na enkrat.

Dvignjenimi robovi ohraniti razlitja na ostale, namesto na števec površino.

Specifikacija:

Predmet: Kuhinja Utensil Lopatico Imetnika

Material:Hrana Silikona

Barva: zeleno / siva

Velikost: 14 x 14 cm*4 cm

Specifikacije:

Dobre kakovosti.

Hrana silikona.

4 pribor na enkrat.

Odporna proti vročini.

Paket Je Vključeno:

1 * Kuhinja Utensil Lopatico Imetnika

Opombe:

1.Prosimo za razumevanje, ker svetlobe, obsevanje ali zaslon računalnika razlika, tako da ne morem jamčiti, fotografije in pravi barvo je 100% enako.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material hrana silikona
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki