VISBELLA DIY Zadnje Okno Defogger Popravilo Kit za Avto Praske Razdeljeno z Mrežo Linij, Ravnanje z Električno energijo Preprosto Ročno Orodje, ki Določa

€10.65

Na seznam želja

Orodja

Opis izdelka


VISBELLA DIY Zadnje Okno Defogger Popravilo Kit za Avto Praske Razdeljeno z Mrežo Linij, Ravnanje z Električno energijo Preprosto Ročno Orodje, ki Določa

Postavka Opis: Visbella zadnje okno ogledalo defogger popravilo kit je namenjen za popravilo prask ali zdrobljen zadnje okno defogger mrežne črte.Površine je treba upoštevati mora biti gladka in ravna.Popravila lahko izvede v idealnem primeru pri temperaturi od (10 Celzija do 24 Celzija).Zagotavlja nizko ceno, visoko kakovost popravila za poškodovane zadnje okno defogger omrežij in zavihkih.

Seznam Vsebine: 1 x 2 ml Srebro Popravila Spojina 1 x Maskiranje Trakovi 1 x Čisto Krpo, 1 x Bombaž Brisov 1 x Alkohola Prep-Pad 1 x Plastično Strgalo 1 x Navodila

Značilnosti in Prednosti: 1.Uporablja za popravilo prask ali zdrobljen zadnje okno defogger mrežne črte. 2.Bi Trajno, Nevidno, popravila. 3.Fix hitro in enostavno s poceni stroškov. 4.Lepilo, ki je posebej oblikovana za ravnanje z električno energijo. 5.Bi Trajno, Nevidno, popravila. 6.Sledite navodilom enostavno za korakom.

Na Čas Dobave: 1. Zagotovljena izdelek, ki bodo dobavljeni v roku 3 dni.Ponavadi se bomo poslali naslednji dan po plačilu. 2. Zagotovljena izdelek, ki bo dostavljena v roku 60 dni.Običajno to bo dostavljena v 2 ~ 5 tednov. (Za Brazilija, jamčevalni čas je 90 dni, in predvideni čas dobave 5~8 tednov).Kupec Zaščite: 1. Celotno vračilo ali poslati če ne boste prejeli vaše naročilo. 2. Popolno ali delno nadomestilo , če je predmet, ki ni, kot je opisano.

Element Slike:

Navodilo: 1. korak. Ugotovite, kateri mrežna črta je zdrobljen, in kjer popravila je treba, izklopite zadaj defogger.Očistite površino bralnika s krpo.2. korak. Previdno položite maskiranje trakovi čez zdrobljen področju mreže.Poskrbite za uskladitev obeh koncih lomljeno črto z maskiranje trakovi.Prepričajte se, da je dober pečat med okno in maskiranje trakovi.Pritisnite zakrivanja trakovi proti stekla in poskrbite, da se vsi zračni mehurčki so odstranjeni.Korak 3. Uporablja srebrno popravila spojina v vrhu maskiranje trakovi z bombaž brisov pod pogojem,.Da bi se izognili trden material, ki ostane na dnu ali strani steklenice, Mešamo, srebrno popravila spojina z bombažem brisov pred uporabo, Korak 4. Uporabite plastično strgalo, da bi površin gladka in ravna.Prepričajte se, da je srebro popravila spojina prekriva z obeh koncih lomljeno črto.Pogled skozi okno od znotraj, je treba brez svetlobe, ki kažejo skozi popraviti površino.Če lučka sveti skozi, uporabi drugo plast popravila spojina.Korak 5. Odstranite maskiranje trakovi takoj.6. korak. Po odstranili maskiranje trakovi, suho srebrno popravila spojina. (A)Zdravljenje v 15-20mins če pustite, da se naravno posuši. (B)Zdravljenje v 2-5mins če je Suha z sušilec za lase.Korak 7. Čiščenje dodatno srebro popravila spojina na kozarec z alkoholom prep-pad.Počakajte 24 ur, preden se obrnil na defogger.

Opozorilo: Hranite zunaj dosega otrok.Shranjevanje: Izdelki se najbolje hraniti na hladnem, suhem mestu v zaprti embalaži pri temperaturi od 8 do 28 Celzija, razen če ni drugače označeni.Optimalno shranjevanje je na spodnji polovici tem temperaturnem razponu.

Druge Storitve: a.Delovni Čas: Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da se obrnite na našo customer service, smo tako veseli, da pomaga rešiti problem.Želim vam srečno nakupovanje Delovni dan od 9:00.m do 18:00 pm. (GMT+8)OD ponedeljka do sobote(razen praznikov na Kitajskem). b.5 Zvezdic Pregled: Na naših poprodajnih storitev, če izdelek, ki ima težave, se obrnite na našo customer service prvi namesto odprt spor, varovali bomo vašo pravico & obresti in vam zadovoljivo rešitev.Če ste zadovoljni z našimi izdelki ali storitve, prosim, ne pozabite, da nas s 5 zvezdic & pozitivne povratne informacije , Vaša podpora je naša največja motivacija.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Uporaba Avto orodje za popravilo
Vrsta Kombinacija
Certifikat Roš, DOSEČI, SGS, BSCI, ISO9001
barve SREBRNA
Rok Uporabnosti 1 Leto
Ime izdelka DIY zadnje okno defogger popravilo kit
Se Uporabljajo Na zadnje okno defogger
Velikost 14*9*5
Paket vrečko
Postavka Vrsta Polnila, Lepila & Tesnilne Mase
Blagovna Znamka Visbella
Številka Modela SKG-283-2
Poreklo CN(Izvora)
DIY Dobave Barve & Okrasitev

Podobni izdelki