304 Nerjaveče Jeklo Wc Ročni Bide Pipo Škropilnica Wc Spray Jet Set Tuš Glavo Za Kopalnico Self Čiščenje

€2.63

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Značilnosti : 1. Nerjavno jeklo material, antikorozijski, anti-eksploziji, preprečimo uhajanje. 2. Nameščen v sanitarijah in umazanijo do konca, da bi se izognili intimni stik z bakterijami. 3. Voda je močan, ni enostavno, da blok, voda-varčevanje vzdrževanja zračnega tlaka, prstan v obliki drobnih vodnih vtičnico, z notranjim vzdrževanja zračnega tlaka design, vsaka majhna sprej luknjo spreji popolnoma enako, enostaven za čiščenje vseh vrst madežev, šobi je enostaven za vrtenje in ne razstavljajte, enostaven za čiščenje. 4. Ročaj je ergonomsko, ročaj je gladko in udobno, vročine in toplote niso zlahka pade, stikalo je enostaven in prilagodljiv, in delovanje je prav. 5. Visoko kakovost 304 nerjaveče jeklo material, št galvanizacija, fino brušeno površino, brez rje, pitne vode, prepričani, 6. Ene vstopne in dve izhodni ventili: iz nerjavečega jekla, telo, ene vstopne in dve vtičnico funkcije, integrirano stikalo za nadzor, nerjavno jeklo + osnovna sedež, močan in vzdržljiv, močan nosilna zmogljivost, stabilno namestitev, kot Gori Tai, fine risbe proces7. Različne modele, ki so na voljo, srebro, elegantno teksturo, elegantna in očarljiva, edinstvena in lepa. 8. Uporabe-ne le zelo primeren za bide, ampak tudi idealen za krpo plenic škropilnica, pes tuš, čisto stan, čepenje pan, itd.

Perforirano Brezplačno 304 Nerjaveče Jeklo, Wc, Bide Spray Pištolo Nastavite Booster Šoba Za Sanitarno Toaletni Pranje

Prednosti iz nerjavečega jekla pipo: (1) nerjaveče jeklo material, ki ne vsebuje Pb, in to je eden od varnih materialov za človeško telo. (2) organ iz nerjavečega jekla pipo proizvaja natančnost litje proces.Notranje in zunanje površine izdelka, ki so gladek in nežen, in ni skrita nevarnost za higieno in varnost. (3) Vsi organi, ki so odporna proti koroziji in ne zahtevajo galvanizacijo. (4) pri Vseh proizvodnih procesih so okolju prijazna, ter ni vpliva na okolje. (5) tako dolgo, Kot nov, ni obrabe ali ukinitev površinski plasti.

Spool: (1) uporaba natančnost keramični ventil jedro, visoko trdoto, visoko kvaliteten keramični ventil jedro, udobna in lahka občutek, gladko in delo-prihranek delovanja, trajno in brez puščanja vode. (2) Brez vzdrževanja, brez obrabe in staranja odpornost. (3) je primeren za trdo vodo in toplo vodo in ne vplivajo prod ali pesek. ◆Površinska obdelava: ročno brušena površina ◆Izdelka pregled: strog kontrolni sistem, 100% vodni test pregled, preden zapustijo tovarno, da se zagotovi, da pipo, ne pušča.Površina je bila obrisati čist.To je normalno za pipo, da vsebujejo vodo in preostale vode.

Navodila za namestitev: (1) Pred namestitvijo na pipo, z umazano vodo, ostankov, pesek, in nečistoč, ki so ostali v vodo, cevi, je treba oprati, stran pred namestitvijo na pipo, da se prepreči zamašitev. (2) pipo in vroče in hladne vode, cevi mora biti nameščena pravilno.Sooča pipo, povezavo tople vode na levi in hladno vodo na desni. (3) Preverite namestitev, dimenzije, ne sile, namestitev, da se izognete poškodbam izdelka deli. (4) površina je redno scrubbed in dekontaminirana s čistilno sredstvo, da površine čiste.Ne uporabljajte grobih čistilnih sredstev, trdi krpo, papirnato brisačo ali jekla žogo, in vse kislih, grobo čistilno sredstvo ali mila, itd.Obrišite površino pipo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Obešalnik Nosilec Vesa Velikost 7.5*5*4 cm / 2.95*1.97*1.57 cm
Škropilnica Velikost Glave (L*W) Pribl. 13*7 cm / 5.12*2.76 cm
Pipa Tapkanjem Eno Luknjo
Vmesnik Mednarodni 1/2
obrti Brušeno
Uporablja tlak vode 0.05-1.0 Mpa
Cev Velikost 150 cm / noge 4.92
Spary Tip Thermostatic Pipe
Funkcija 1 Iz Nerjavečega Jekla, Wc Ročni Bide
Tapnite luknja Eno Luknjo
Funkcija 2 Ena in dve iz kota ventil
Material 304 nerjaveče jeklo
Kategorija Izdelka Wc flusher
Vrsto Namestitve Stenske
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Spray pištolo set

Podobni izdelki