Gospodinjski, Keramični Paličica Imetnik Kuhinja Dvojno Sod Možganov Plesni Polje Z Osnovno Jedilni Pribor Za Shranjevanje Orodja Evropski Stil Doma

€30.98

Na seznam želja

Opis izdelka


Gospodinjski, Keramični Paličica Imetnik Kuhinja Dvojno Sod Možganov Plesni Polje Z Osnovno Jedilni pribor za Shranjevanje Orodja Evropski Stil Domov Opis Velikost : Kot je prikazano na sliki Material: Keramika Barva: Zelena / bela Količina: 1 x Jedilni pribor za Shranjevanje Imetnika(Brez Pribora) Opomba: 1.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala! Način Dostave:

1. Elemente, ki bodo dobavljeni z China Post , To bo 15-35 delovnih dneh od odpreme datum.VSAK PAKET IMA ŠTEVILKO ZA SLEDENJE.

2. Smo tudi ponudbo z DHL, UPS, EMS express dostava, pa boste morali plačati več denarja za express dostava.

3. Če potrebujete express dostava storitev, Prosimo, upoštevajte, Telefon, ko je vaše plačilo.

4. Prosimo, upoštevajte, da včasih po meri, bodo zamude paket za pregled.Prosimo, da VEDNO obrnete na nas, najprej za status pošiljke pred povratne informacije.

5.Opomba:Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Garancija in Jamstvo:

1. 12 mesecev Garancije.Nakup z zaupanjem!

2. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

3. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Povratne informacije:

1. Smo pustili pozitivne povratne informacije za vas po prejemu plačila.Vaše mnenje je za nas zelo pomembno, pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami, je zelo dobrodošel.

2. Prosimo, sporočite nam, pred odhodom negativne povratne informacije ali 1 točka 2 točki ali odpreti vse spore v zvezi s www.fijet.si, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave in bomo poskušali naše najboljše, da zadovoljijo svoje potrebe.

3. Stik Z Nami

Če so kakršnakoli vprašanja, prosimo, vas prosimo, da stik z mano.To je moje veselje, da vam najbolje služi.Vaše zadovoljstvo,naš opravljanju!!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Material Keramični

Podobni izdelki