28/56/84 mrežo Dismountable diamond slikarstvo Pribor Diamond Vezenje Primerih PP plastike Polje Organizator Doma, škatle za Shranjevanje

€2.61

Na seznam želja

Opis izdelka


Dragi kupec, naše zunanje embalaže: zračni stolpec vrečko, tako da prosim, ne skrbi, darilo pa je poškodovana, smo se trudi izboljšati, namen je zadovoljiti vse stranke.Radi tega izdelka, želim vam srečno življenje.

Ko prejmete blago: *Prosimo, preverite samega izdelka.Čeprav bomo preverili, če je vse v redu, preden odpremo.Zaradi steklenice so v enem polju.Po dolgem obdobju prevoz, lahko povzroči rahle razpok v nekaj steklenic.Če to stanje je posledica.Obrnite se na nas v čas, vam bo pomagal rešiti to situacijo。 *Trudimo se, najboljše za krepitev package pred odpremo,in Dobrodošli, da nam vaše nasvete. *Poslali vam bomo nekaj več pokriva kot zamenjava。

Značilnosti: Pridi, da mi je najbolj pravilna izbira najboljše želje za vas!!!Opis izdelka Barva: Transparenten,barvne Značilnosti: Neodvisni škatla za shranjevanje načrta.Primerna za shranjevanje uhani, ogrlice, diamond kroglice, prstani ali druge majhne pribor, nail art, kozmetika, tablete izdelkov, itd.Lahek in kompakten, enostaven za prenašanje in praktično.Preprosta, vendar modno oblikovanje.Tehnični podatki: Material: PP materiala, Količina: 28 omrežja Celotno polje velikost: Približno 17.5X10X2.5 CM Barva: Transparenten, Darilo: Brezplačno 28pcs oznaka papirja Opomba:

Majhne sestavne dele, ne pa za otroke, mlajše od 3 let.

Nadzorom odrasle osebe je potrebno.

Obvestilo: 1.Zaradi svetlobo in zaslon razlika,element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2.Prosimo, dovolite 1-3 mm razlike zaradi ročnega merjenja. 3.Zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Ime 2
Vzorec vrsta
28 jar polje velikost 17X10X2.5 CM
Tip 3
Brezplačno Nalepko
Uporaba 4
prodaja 64 kvadratni krog diamond slikarstvo škatla za orodje
diamond slikarstvo Nastavite Vrsto
vrsta 114 diamond slikarstvo celoten kvadratni nov prihod
Okvir No
Ime 1
Tip 22
Nastavite Vrsto Da,
Lepljenje Površine Polno
Material Plastični
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Slog Evropski in Ameriški Stil
5. vrsta
Vrsta 124
Uporabite 03
Škatla za shranjevanje
Vrsta Debelo Da(>50 Kos)
Zunanje Embalaže, Obarvano Polje
Obrazec Ločeno
Uporaba
Vzorec Tipa Kariran
Število Barv 30-45
tip 24
Izdelek
ime 84
prodaja
Blagovna Znamka ARMYQZ
Zunanje Embalaže 112
Diamantno Obliko Kvadratni

Podobni izdelki