3 Hitrost Nastavljiva Bladeless Risanka USB Ventilator Ročni Namizni Zraka, Hladilni Ventilator za Domačo Pisarno Zunanji Prenosni Desk Žep Fan

€5.25

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Slog Funkcija:

Bladeless, sef, majhen, enostaven za prevoz, opremljenih z osnovo za enostavno namestitev.

Ta izdelek je majhen po velikosti, in enostaven za prevoz, še posebej je primerna za prevoz zunaj.

V bladeless modela je relativno varno in roman.Podaljšano ročico je relativno udobno, da imajo.Ko ga ne uporabljate običajno, ali ko grip je utrujen, sam izdelek je opremljen z osnovno nosilec za namestitev, ki je relativno enostaven za mesto.

Povzetek izdelkov trend izdelka, ki so praktičnosti vetrne energije, in je embalaža je tudi relativno lepe.

Specifikacija:

Uporablja model: Splošno

Velikost: 250*75*65mm/9.84*2.95*2.56"

Package specifikacija: en neodvisen in lepe paket

Proces material: ABS + PC

Baterija: 1500mAh

Čas uporabe: 3-5 let

Čas polnjenja: 2-3 ure

Barva: Bela

Način namestitve: neposredna uporaba Slog B Izdelka uvod:

V bladeless fan je bil prvi, ki je izumil Britanski znanstvenik Dyson, izumitelj parnega čistilca.Zaradi svoje edinstvene delovno načelo, ta ventilator je znebil ventilator rezilo ta oddelek, je novosti fan modeliranje, hkrati je LED ventilator poklic novo plima!

To je bil naveden kot eden od desetih svetu izumov v letu 2009. V bladeless fan izgleda kot velik ring, edinstveno obliko, racionalizirati in osvežiti izgled, da ljudje, neprimerljivo vizualni učinek.

Najbolj čudovita stvar je, da nima lopatic, ampak tudi daje močan hladen zrak.To je bolj enostavno za uporabo in več humanized v design.Bladeless fan design je novost in modi, ker ni rezilo, manj upora, manj hrupa, brez onesnaževanja emisij, tako da je varnejše, bolj okolju prijazno, energijsko varčevanje!

Delovna načela:

Električni motor v bazo naredi zraka vdihavajte notranji ventilator znanja in pretok zraka, hitrost se je povečala za približno 16-krat po pospešek ciklona in zrak poganja ventilator z glavo skozi notranje ustnice ventilator vodja vaneless ventilatorja, in se je napihnjen s hitrostjo 405 litrov na sekundo.

Zrak multiplikator krilne ventilator je opremljen tudi s spremenljivo frekvenco hitrost vetra prilagoditev naprave.To je priročno za uporabnike, da prilagodite hitrost vetra glede na dejansko stanje, povečanje količine zraka enakomerno, ne vpliva na napetost, nizko porabo energije, in pol energije navadnih fan.

Poleg tega, ker ventilator nima lopatic ventilatorja, to ni škodljiva za otroke poln radovednosti, in ga je lažje čistiti kot navadne klimatske naprave in ventilatorji.Uporablja najnovejše fluidno inženirske tehnologije za povečanje pretoka zraka za 15-krat preko učinkovito brushless motor in sprostitev v višini 118 litrov na sekundo, v kombinaciji z air obseg 1580CFM.

Značilnosti:

1. Varnost tradicionalnih navijači uporaba rezila za proizvodnjo veter, enostavno prizadeti otrok prsti, in zaseda določene nevarnosti.Bladeless fan vrtijo brez rezila, visoki varnostni faktor in ne predstavlja nevarnosti.Poleg tega ostrega fan ni tako težka kot tradicionalni fan, tako da je bolj stabilen.

2. Varstvo okolja uporablja visoko kakovostne ABS materiala, z ROHS za varstvo okolja preverjanje pristnosti.

3.Zdravo bladeless fan skozi zrak naboja tehnologijo za optimizacijo zdravljenja, ki piha na telo, preden telesa, ki je 100% naravnega vetra, ki vsebujejo kisik ione, še posebej nosečnice, vreme je vroče, klimatsko napravo je enostavno, da zbolijo, št rezilo ventilator za nosečnice in dojenčke so dobra zaščita!Ima tudi dobre učinke na zdravje za starejše in otroke.

4.Zato, ker je tradicionalni fan uporablja rezilo za proizvodnjo zraka za potiskanje zraka, zračnega toka na človeško telo bo imela velik vpliv vetra, ni gladka, zaradi česar se ljudje počutijo zelo neprijetno.Bladeless fan lahko ljudje občutek, hladen in topel brez učinka, stabilno in udobno skozi neprekinjen pretok zraka.

5.Varčevanje z energijo in bladeless fan je polovico energije tradicionalnih fan.Super za varčevanje z energijo!

6.Enostavno čiščenje tradicionalnih fan rezilo strukturo, čiščenje v vsakdanji življenje je zelo neprijetno, ker je treba za uporabo velik Del prvega demontaža, čiščenje, ponovno namestitev, pregled in tako naprej.Bladeless fan izmenljive čiščenje, običajno čiščenje kos bombažne krpe čiščenje je mogoče dokončati v nekaj sekundah, udoben in bolj prihranek časa, dela,-varčevanje z energijo, učinkovite.

7.Ustvarjalne visoki kakovosti, pa naj gre za uporabo ali nakup dati ljudem, ki so zelo dobre ocene.Je tudi možnost prikaza doma, poudarjanje vaše razlikovati okus.

8.Cena je poceni, bladeless fan je skoraj enako kot tradicionalne fan, ampak to je 1/10 cene klimatskih izdelkov.

Specifikacije:

Barva:Črna/Bela

Ventilator velikost: 220*80*41mm/8.66*3.15*1.61"

Fan teža: približno 151g

Izdelek Material: ABS + PC

Napajanje način: vgrajena litijeva baterija 2000mAh napajanje

Vhodna napetost: 5 V

Čas polnjenja: 4h

Trajanje: 8h

Orodje: 3

Volumen velikost: 75 dB (zaradi zvočne resonance, zvok je večje od navadnih majhen ventilator)

Navodila:

Neposredno pritisnite gumb za vklop, da s pritiskom na tretji prestavi stikalo za 1, 2 in 3-krat, in nato pritisnite, da zaprete cikla.

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Slog:1 X Bladeless Fan、 1 X USB Polnjenje Linija

Slog B: 1 X Bladeless Fan、 1 X USB Polnjenje Linija、 1 X Uporabniški Priročnik

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela Fan
Certificiranje CE
Napetost (V) 5V
Daljinsko Upravljanje Funkcija No
Namestitev Mini
Max. Časovna Omejitev Ni Čas
Vrsta Ventilator
Povratne Obračanje Funkcija No
Suspender Dolžina Ne Suspender
Dovod zraka načinu Vrtljive Krilne
Uporaba Doma
Velikost <1050MM
Vode-pomanjkanje Energije-off Varstvo No
Nadzor Način Mehanski Časovnik Za Nadzor
Poreklo CN(Izvora)
Vir Napajanja USB
Moč (W) 5w
Material Plastični
Blagovna Znamka alloet
Max. Moč 20W
Veter Tip Naravni Veter
Časovna Funkcija Ni Čas

Podobni izdelki