Pametno Gledati Moške Bluetooth Watch Srčnega utripa, Krvnega Tlaka, IP68 Fitnes Tracker Manšeta Pametno Gledati za Android ali IOS

€31.79

Na seznam želja

Moške Ure

Opis izdelka


Osnovni parametri: - Master čip: NRF52832 - Senzor: PD70-01C-TR7 - Trak, material: silikon - Teža: za 38,0 gramov - Velikost: 260*39*10 MM - Baterija: 180mAh, mehko polimer - Touch panel: 1.3-palčni zaslon visoke ločljivosti barvni zaslon podporo (one-touch), - Povezava parametre: BT4.0, domet: pribl. 8M - Operacijski sistem: Podpira Android5.0 in zgoraj, ISO9.0 in nad Opomnik : (IOS sistem v Apple Store, Android telefon iskanje v 360 mobilni sodelavcev in drugih večjih app stores" Da Fit "APK prenos in namestitev) glavna funkcija: Opomnik push, SMS opomnik push, WeChat opomnik push, Whatsapp, Facebook push, je spomnil, QQ dejanje zapis (korak, število prevoženih kilometrov), spanje spremljanje, sedečega opomnik, izračun kalorij, štoparica, low battery alarm (alarm, izboljša svetlost zaslona, hitro polnjenje, nizka poraba Energije, srčni utrip, krvni tlak, vibracije, daljinsko gibanja načinu, fotoaparat, smart opozorila, vremenska napoved, krvni tlak, koncentracija kisika v krvi Jezik: - Inteligentni prepoved jezik: Kitajski, angleški, korejski,Nemški, španski, Japonski, francoski, italijanski, ruski, portugalski, arabski Uporablja jeziki: Kitajski, angleški, korejski, nemški, španski, Japonski, francoski, italijanski, ruski, portugalski, arabski

Plačilo

1.Sprejemamo Alipay.Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo proces DEPOZITNI.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3.Če ne morete preveriti takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila.

Opomba: Če ste se odločili za nakup te postavke,prosimo, plačilo takoj, kot si lahko,da bomo lahko z ladje, da boste hitreje.

Garancija

1. 12 mesecev izdelava je omejena garancija za proizvode z napako.

2. Če želite poslati nazaj neustreznih izdelkov,se najprej obrnite na nas in nam pošljite slike ali video,razpravljali bomo metoda za reševanje tega problema z vami.

3. Prosim, pošljite proizvode z napako v garancijskem prriod.

4. Poskrbeli bomo, izdelki so popolnoma zaščitena na dostavo ko embalaže,in potrudili se bomo, da bi preprečili poškodbe v transportu.

5. 100% Realno Sliko.

Vračilo & Vrnitev

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in NE bomo vprašanje vračilo ali zamenjavo.Ni IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in vaš pad#.

Povratne informacije

1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj,smo sincerel vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Škatle & Primerih Materiala Papir
Postavka Vrsta Digitalni Ročne Ure
Vodoodporna ip68
Slog Šport
type5 sphygmomanometer
Ohišje Material Poliester
smartwatch moški smartwatch
Dolžina Pasu 26 cm
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Hardlex
Izbiranje Premer 39 mm
type4 pametna zapestnica z tlaka
Type3 pulsometer watch
Blagovna Znamka BIBINBIBI
Band Material Tip Silikonski
Ohišje Debeline 10 mm
Funkcija Anti-magnetna
Type2 Merjenja Hitrosti
type6 pametna zapestnica, telefon android zaslon
type7 smart dejavnosti zapestnica barvni zaslon
Vodoodpornost Globina 3Bar
Primer Oblike Kvadratni
Gibanje Digitalno
Priporoča Širina 20 mm
Zaponko Tip Sponke
Številka Modela BINSSAW-BX16-115

Podobni izdelki