Nosilec Za iPhone 12 Pro 12 mini Magnetni Magsafing Brezžični Polnilnik Za iPhone12 Stojalo Držalo za Mizo, ki je Osnova za Brezžični Polnilnik

€8.48

Na seznam želja

Opis izdelka


Bullet Točk: 1、Stojalo za Magsafe: To stand paše za Polnilec Magsafe, in za iPhone 12, za 12 Pro, za Mini 12, za 12 Pro.Stojalo omogoča preprosto zaskoči na in odstraniš še enkrat, medtem ko se polni ob istem času.En korak namestitev in brez težav.

2、Stabilno in Non-slip: mobilni telefon stojalo je narejeno iz visoko kakovostne aluminijaste zlitine z lepo konča.Nizko težišče načrtovanja in Anti-slip blazine pod stojalo, da je stabilna, medtem ko uporabljate telefon na to.

3、Bo Vaše Življenje Lažje: S to namizno držalo doma, da prop gor svoj telefon, boste lahko bolje vidi, recepti, medtem ko kuhanje.Prav tako je super za na vaši nočni omarici, tako da ni več fumbling okoli zjutraj izklopi budilko.Postavite ga na vaše pisarne, in boste lahko videli, na dohodne obvestila in klice, ko je telefon v tihem načinu.

4、Hands-free in prihranek Prostora: telefon stojalo za mizo vam ponuja udobno zornega kota, na rokah, medtem ko gledate videe na aplikacijo za YouTube, za Instagram, stojalo za MagSafe polnjenje, branje receptov pri kuhanju, in imajo obraz čas s svojo družino in prijatelji.

5、kakovostne in Trpežne: To držalo značilnosti znanstvenih človeško telo vidika kota design, anti-slip in na praske odpornega silikona plošči.To aluminij zlitine stojalo je lahek in vzdržljiv.

Značilnosti:

1. Stojalo za Magsafe: To stand paše za Polnilec Magsafe, in za iPhone 12, za 12 Pro, za Mini 12, za 12 Pro.Stojalo omogoča preprosto zaskoči na in odstraniš še enkrat, medtem ko se polni ob istem času.En korak namestitev in brez težav.

2. Stabilna in Non-slip: mobilni telefon stojalo je narejeno iz visoko kakovostne aluminijaste zlitine z lepo konča.Nizko težišče načrtovanja in Anti-slip blazine pod stojalo, da je stabilna, medtem ko uporabljate telefon na to.

3. Vaše Življenje Lažje: S to namizno držalo doma, da prop gor svoj telefon, boste lahko bolje vidi, recepti, medtem ko kuhanje.Prav tako je super za na vaši nočni omarici, tako da ni več fumbling okoli zjutraj izklopi budilko.Postavite ga na vaše pisarne, in boste lahko videli na prvi pogled dohodna obvestila in klice, ko je telefon v tihem načinu.

4. Hands-free in prihranek Prostora: telefon stojalo za mizo vam ponuja udobno zornega kota, proste roke, medtem ko gledate videe na aplikacijo za YouTube, za Instagram, za TikTok, stojalo za MagSafe polnjenje, branje receptov pri kuhanju, in imajo obraz čas s svojo družino in prijatelji.

5. Visoko kakovostne in Trpežne: To držalo značilnosti znanstvenih človeško telo vidika kota design, anti-slip in na praske odpornega silikona plošči.To aluminij zlitine stojalo je lahek in vzdržljiv.

Specifikacija:

Material: Aluminij zlitine+silikona

Velikost: o 12*11*10.5 cm/4.72*4.33*4.13 palčni (Pribl.)

Teža: približno 210g

Seznam Vsebine:

1 x Brezžični Polnilnik Stand (brez polnilnik)

Samo zgoraj embalažo, vsebino in drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opombe:

1. Zaradi razlike kamere oprema, intenzivnost svetlobe in zasloni, barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od prikazane na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite tolerance 0,1-2 cm.

3. To je samo nosilec za polnilnik, brezžični polnilnik, ki niso vključene v paket.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela -
Blagovna Znamka Rondaful
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Polnilnik No
Je Zvočnik No
Magnetni No
Poreklo CN(Izvora)
Material aluminijeve zlitine
Uporaba mizo

Podobni izdelki