2 In1 Hladilnik Polnilnik Stojalo, Ki Je Osnova Za Xbox Serije S Konzolo Deli Dvojni Hladilni Ventilator Z Dvojno Stojalo Za Polnjenje Polnjenje Dock Postajo

€9.03

Na seznam želja

Video Igre

Opis izdelka


2 In1 Hladilnik Polnilnik Stojalo, Ki Je Osnova Za Xbox Serije S Konzolo Deli Dvojni Hladilni Ventilator Z Dvojno Stojalo Za Polnjenje Polnjenje Dock Postajo >>>>Element Podrobnosti

Bullet Točk: 1、, Izdelane Posebej za: Posebej za Xbox Serije S. Multi-funkcionalen.Gostiteljica je odvajanje toplote funkcijo, z 2 ventilatorji, in 3 Razdelilniki USB, ki lahko zaračuna 2 ročaji ob istem času.

2、LED Lučka Kazalnika Polnjenja: neodvisna kontrolna lučka na osnovi vam lahko pomaga hitro preverite, ali je krmilnik igri krovu je napolnjena.Med polnjenjem lučka spremeni iz rdeče v zeleno, ko je polna, tako da boste lahko vedeli, stanje polnjenja, ki na prvi pogled.

3、Dodaja 3 Hub Pristanišč: dodaja 3 hub pristanišč za priključitev miške, tipkovnice in druge naprave USB.

4、Varno, Hitro Polnilnik: Vgrajen pametni čip integracije, varnostnega pasu povečanih stroškov ali kratkega stika zaščitnik, tako da lahko varno polnjenje krmilnik.Opomba: prosimo, uporabite 5V/1A napajanje.

5、Power-off Zaščite: ročaj je popolnoma napolnjene na približno 2-3 ure, s power-off zaščito.Ne skrbite za polnjenje čez noč.Samo polnilno stojalo, ki se prodajajo, razen upravljavca in ročaj na sliki.

Seznam Vsebine:

Polnjenje Stojalo*1 >>>>Element, Ki Kažejo

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka Rondaful
Združljiv Znamko/Model NOBEN
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki