100 KOZARCEV/veliko Self recovery varovalko PPTC RUEF250 30V2.5A UF250

€6.40

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Dobrodošli v naši trgovini Zagotavljanje Kakovosti, • strokovno dobavitelja blagovne znamke, izdelka zagotavljanja izvirno novo. • Če ste našli izdelek, ki ni nov in izviren, sprejmi vrne za polno nadomestilo, izmenjave dostava z naše podjetje! • Če imate kakršen koli problemom kakovosti, izdelek, ki se ne uporabljajo v predpostavki, sprejmi vrne v roku enega meseca. ( Ker uporabljenih izdelkov,kakovost proizvoda, ne more biti potrjena, za test, majhno količino vzorca ekstrakcijo) • Nakup izdelkov in mora potrditi, ali dejanske zahteve izdelka isConsistent,Če stranki lastnih razlogov, kot strankam nakup napake, jeza je ne vrača.Cena Opis 1.Cena izdelka je na osnovi količine določa, koliko cenovne prednosti. 2.Cene izdelkov ne računajo stroški prevoza,vendar skupni znesek vašega nakupa izdelka do 500 dolarjev ali več, ladijski promet lahko poleg tega je treba razpravljati. 3.Za zagotovitev varnosti izdelkov na rokah, izdelek, ki se na splošno uporablja za zaščito anti-statični vrečko, plus karton outsourcing zaščito.Shenzhen Runhong Electronics Co., Ltd.......Najbolj strokovno dobavitelj integrirana vezja, le novo izvirno

Dolgoročne podpore za naše stranke, da zagotavljajo integrirane storitve.Strog nadzor kakovosti,Zagotovitev, da vsak čip v rokah stranke, ki so izvirni, kakovost 100%.

Kot najbolj strokovno in pozoren Nakup Pomočnika!Ker je izdelek številka modela, ne more prenesti .Če imate druge potrebe se lahko obrnete na storitve za stranke, da se pogovarjajte!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka FGHGF
Izklopno Zmogljivost nizek
Uporaba Resettable
Številka Modela RUEF250
Material Keramika
Certificiranje NOBEN
Varnostni Standardi CSA

Podobni izdelki