Hišni Pes Hair Trimmer Za Ponovno Polnjenje Živali Nego Striženje Mačka Rezalnik Pralni Brivnik Električni Škarje Odstranjevalec Frizuro Stroj

€3.12

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Zmogljiv Električni Pes Hair Trimmer Komplet Za Polnjenje Pet Lase Clipper Žival Pes Mačka Nego Frizuro Brivnik Stroj

Značilnosti

1. Oster in visoko precizna rezila v vrhunsko moč omogočajo zmogljiva rezalna zmogljivost, enostavno trim vaš jjeza lasje brez zaljubljen, ni bolelo vaš pes ali mačka, kože, brez rje in trpežne za dolgo uporabo.

2. Snemljiv rezila za enostavno zamenjavo in čiščenje udobje, globe-zob keramično rezilo se lahko uporablja za rezanje lase za ušesa, boki, obraz in drugih občutljivih območjih.

3. Turbo funkcijo omogoča dva nastavljiva hitrost vrtenja ravneh: 6000rpm/7000rpm brezplačno stikalo, štiri glavnik vodila(3 mm/6 mm/9 mm/12 mm), ki so na voljo, da izpolni vaše meri lase rezanje zahteve.

4. Nizke vibracije in nizka raven hrupa motornih bo povzročilo manj šok za vaše hišne ljubljenčke za lažje britje las izkušnje, zaradi česar se počutijo bolj sproščeno in manj strahu pred hrupom.

5. LED lučka zagotavlja neposredno in jasno, delovni prikaz stanja, čezmerno polnjenje zaščita lahko močno izboljša z uporabo varnosti.

6. Vgrajena polnilna 3,7 V 2200mAh baterija li-ion baterijo je mogoče neposredno powered by USB kabel, samo tri ure, potrebne za polno baterijo.

7. Ergonomska racionalizirati telo, zagotavlja udobno in varno prijemala, kompaktna velikost omogoča izvajanje vetrič, ki je primerna za osebno domačo rabo, in profesionalne spa uporabo.

Specifikacije

Material: Plastika

Barva: Black & Gold

Ac Izhod:DC 5V 1000mAh

Ac Vhod: AC 100-240V 50/60Hz

Vrsta baterije: vgrajena Polnilna 3,7 V 2200mAh Baterija Li-ion

Čas polnjenja: appr. 3Hrs

Delovni Čas: appr. 300Mins

Turbo Funkcija: Podporo, 6000rpm/7000rpm

Glavnik Vodnik: 3 mm/6 mm/9 mm/12 mm

Pet Hair Trimmer , Paketu:

1* Električni Pet Hair Trimmer(Glavna Enota)

4* Glavnik Vodnik(Oziroma 3 mm/6 mm/9 mm/12mm)

1* USB Kabel

1* Ščetka Za Čiščenje

1* Prazno Steklenico

1* Uporabniški Priročnik

Nadomestno Rezilo , Paketu:

1* nadomestno rezilo

Opomba:

Poprodajne storitve:

Če to ne deluje/ne prejmete/je poškoduje med transportom/ ali drugi ali druga vprašanja, prosimo, kontaktirajte nas za brezplačno.Ko smo potrdili, smo lahko znova pošljete ali vračilo kupnine.

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

Prosimo, sledi vaši pošti na : www.17track.net/en

Prosimo, upoštevajte,: (na primer : Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ) za sledenje informacij je na voljo le na Kitajskem.V večini primerov mednarodni ladijski promet traja približno 35 do 60 delovnih dni

2. Trgovina na debelo in Padec Ladijskega prometa

Na debelo, vam bomo ponudili popust in ladijski promet, ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Če ste iskali za vsakega drugega izdelka, se obrnite na nas, mi bi radi, da bi se ti zdi.

Za dropshipping:

Vam lahko ponudimo v razsutem stanju dropshipping naročil preko CSV datoteko.

Sprejemamo za plačila, Paypal

Mi bomo poslali na vaš stranke neposredno, brez računa ,promocijo informacij in brez kakršnih koli informacij o našem podjetju.

3.Barvo in velikost razlika

zaradi ločljivost zaslona, svetlobnih učinkov in merjenje sporočilo o napaki, da blago, ki je morda malo drugačna, da slike, upam, da vaše razumevanje.Najlepša hvala!

4.Napovedi:

Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili.kupec bo odgovoren za tako škodo ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

5.O Povratnih Informacij:

Če obstaja nekaj težav s blaga .Prosimo, da nam priložnost, da reši svoj problem .Obljubim, da vam najboljšo rešitev.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Psi
Uporaba
Vir Napajanja Polnilna Baterija
Čas Polnjenja 6 ur
Napetost 110-240V
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Pes Hair Trimmer
Slog Psov, striženje, nego brivnik
Primerna za Strokovno Pet Clipper

Podobni izdelki