2Pcs NRF24L01+PA+INA Brezžični Sprejemnik, RF Sprejemnik, Modul z GURS Antena 2.4 G 1100m Združljiv za Arduino Raspberry Pi

€2.59

Na seznam želja

Aktivne Sestavine

Opis izdelka


NRF24L01 je en sam čip radijski oddajnik in sprejemnik za svetovni 2.4 - 2.5 GHz, ISM band.Združljiv z Arduino in Raspberry Pi.Brezžični sprejemnik, ima modul 5V strpni vhodi, ki omogoča neposredno povezavo SPI zatiči, da je za Arduino.Obseg: 800+ metrov vidnem polju, Teža: 13.28 g (0.468 oz) Auto-priznati in auto-retransmit sposobnosti.Aplikacije: brezžični zunanje naprave, daljinski nadzor sistemov, kot so RC vozil in potrošnikov daljinsko elektroniko, brezžični prenos govora, kot so VoIP, brezžični senzor omrežij, brezžičnih omrežij, dom in poslovne avtomatizacije

Opis izdelka

Če želite nastaviti vaše brezžične komunikacije sistema z nizkimi stroški, ta brezžični Sprejemnik, modul je najbolj primerna za modul, če želite izbrati!

To lahko doseči ravnovesje med brezžični prehod zmogljivostjo in ceno!Lahko preprosto dodate to s vaš lasten MCU/ARM/PIC/AVR/STM32 sistem!

Kaj je več, je to NRF24L01+ modul je zasnovan z ojačevalnik in SMA antena To je omogočilo, da uporabljate brezžično komunikacijo do 800+ metrov! (Brez ovir)

Uvod:

V Aokin nRF24L01 je 2,4 GHz ISM band oddajnik in sprejemnik.Povežite sprejemnik / oddajnik je sestavljen iz popolnoma integrirani frekvenčni sintetizator, a ojačevalnik, kristalni oscilator, a demodulator, modulator in izboljšane ShockBurst, protokol motorja.

Gostitelj mikrokrmilnik lahko komunicirajo in konfiguriranje nRF24L01+ nad 4-pin Serijski Periferni Vmesnik (SPI).Konfiguracijski registri so dostopna preko SPI povezavo.Nastavljivi parametri vključujejo frekvenco kanala (125 izbrati poti), izhodna moč in hitrost podatkov (data rates: 250kbps, 1Mbps, in 2Mbps).

Na čip regulator napetosti sprejema napajalne napetosti iz 1,9 3,6 V. modul je 5V strpni vhodi, ki omogoča neposredno povezavo SPI zatiči, da je za Arduino.

Notranji filtriranje rezultatov v visoko robu srečanja RF regulativnih standardov.Modul je radio uporablja Gaussian Frequency-Shift Keying (GFSK) modulacija, kot tudi hitro Automatic Gain Control (AGC).

Modul vključuje Prekiniti na Zahtevo (IRQ) pin, ki se lahko uporabijo, da se prebudi gostiteljice mikrokrmilnik, (ex: Arduino), iz spanja, ko modul prejme prenos, ki zagotavljajo veliko varčevanje z energijo baterije naprave.

Specifikacije:

Obseg: 800+ metrov vidnem polju

Omrežne: 2.4 GHz~2.5 GHz

Obratovalna napetost: 3 ~ 3,6 V Max

Max Tok: 115mA

Multi-frequency: 125 frekvenca

Paket Je Vključeno:

4 x Brezžični Modul

4 x Antena

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


stanje Nova
Paket SOP
Napajalna Napetost Računalnik
Blagovna Znamka IIC SERIJSKO
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Regulator Napetosti
Uporaba Računalnik
Številka Modela 2Pcs NRF24L01+PA+INA Brezžični Sprejemnik, RF Sprejemnik, Modul
Obratovalna Temperatura 2Pcs NRF24L01+PA+INA Brezžični Sprejemnik, RF Sprejemnik, Modul
Izguba Moči Računalnik

Podobni izdelki