Korejski seksi globoko v vratu črtaste obleke, ženske eleganten dolg rokav pasu krat design dolgo nezakonitih zaviti bodycon obleka ženske

€20.36

Na seznam želja

Ženska Oblačila

Opis izdelka


Korejski fashion sexy globoko v vratu črtaste obleke, ženske eleganten dolg rokav pasu krat design slim dolgo zaviti bodycon obleka ženske

Opomba: Prosimo, izberite primerno velikost glede na svoj ukrep.

Velikost: (enota:cm) Elastičnost materialov Velikost Ramen, Prsi Pasu, Bokov Rokav dolžina Celotno dolžino S 37 82 68 82 57 107 M 38 86 72 86 58 108 L 39 90 76 90 59 109 XL 40 94 80 94 60 110

Opombe:

1,pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2,Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

3,seznam je za en kos zaviti obleko samo dodatki, ki se prikaže, niso vključeni.

Slike:

Sprejemamo Alipay tukaj.Izberete lahko tudi plačilo naročila za "Kreditne kartice,WebMoney,TT,Western Union,Qiwi denarnice,Boleto" .

Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti opravljeno v roku 5 dni, da se zagotovi učinkovito in hitro dostavo.

Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite.Najbolj naročila, bo poslana v roku 2~5 delovnih dni po plačilu potrditev."Brezplačna dostava" element, ki bodo objavljene za registrirane air mail, ki se lahko preverijo in bager na spletu.Dostava običajno traja približno 7~30 delovnih dni.Večino postavk, ki bo dostavljena v 2 tednih.Medtem ko bo prišlo do zamude, za nekaj, kar ne moremo nadzora(npr. slabo vreme, ipd.).Če se to zgodi,samo obrnite na našo customer service,bomo pomagate pri preverjanju in odpravite vsako težavo.

Vsi naši elementi pridejo z en mesec garancije.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če ne boste zadovoljni z nakupom.Stranke so odgovorne za stroške dostave na katerikoli vrnjene artikle.To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrniti po tem, ko smo prejeli vaše vrne.

Smo iskreni prodajalec na www.fijet.si.Vse naše predmeti prihajajo iz Kitajske, z visoko kakovostjo in so band nova.Povratne informacije so za nas zelo pomembna,prosimo, vzemite si čas, da pustite nam POZITIVNE POVRATNE informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Zagotavljamo vam, da storijo enako za vas.Prosimo, kontaktirajte nas prvič pred tem, da ne pozitivne povratne informacije.

Prosimo, da nam zaupajo:Vse, kar ni problem, ko obe strani " prijazno pogajalske in komunikacijske!

Vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave.Vse preiskave in nasveti so zelo dobrodošli !Upam, da so zadovoljni in dolgoročno sodelovanje z vami tudi v prihodnje dni!

^_^ Hvala za vaše prijazno podpira in pomaga zelo veliko!Želim vam srečno nakupovanje! ^_^

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Velikost S,M,L,XL
Accessiories no
Dolžina Obleke Kolena-Dolžina
Izrez Proti-Vrat
Sezona pomlad
Blagovna Znamka Qiukichonson
barve Horizontalni Črtasto
Dolžina knee-length
Rokav Slog Redni
Vzorec Tipa črtasto
Za množice 16~36 let
Silhueta Asimetrični
Materiali Bombaž,poliester in drugih
Prodajna metoda en kos brezplačna dostava
Dekoracijo Ruffles
Številka Modela nkse
Postavka Vrsta Zaviti Obleko
Rokav Dolžina(cm) Polno
Slog Elegantna Obleka
Material Bombaž
Spol ŽENSKE
Za sezono Spomladi,Jeseni,Pozimi
Pasu Naravni

Podobni izdelki