Ku band lnb držalo za 5 računalnikov, od lnbs Visoke Kakovosti ku band lnb Kitajska lnb ku band Dobavitelje

€5.70

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Nosilec orodje za delo s ku band lnb lnbf visok dobiček popravek namestite stabilno

Ključne Funkcije:

1. Višje konverzije dobiček

2. Končni zanesljivost

3. Vrhunsko hrupa slika

4. Nepremočljiva, zaščito pred vremenskimi vplivi, visoko zmogljivost

5. Enostavna namestitev

6. OEM in ODM podprte

7. Nizko porabo energije

Blagovnih Znamk Postrežemo:

Opis Izdelka :

To LNBF nosilec ustreza večini satelitsko anteno antene, kot so Fortec Star, Sinje Sijaj, WS Mednarodnih in mnogih drugih uvoženih satelitskih krožnikov.To je standardni 40 mm premer za nobenega Standarda ALI Univerzalni Ku LNBF na trgu.

Odlično za zamenjavo vaše obstoječe poslabšanju LNBF nosilec.Dodaj let življenja, da vaša jed, samo s spremembo LNBF nosilec!

Tlak Obdelan Plastike, Za Razliko Od Konkurence.Ne bo poslabšalo po nekaj mesecev, da je v sonce in trdno prilega na vsako uvozno jed

1.enostavna namestitev

2.uporabo s posodo

3.visoka kakovost za nizko ceno

4.certificirana proizvodnja

Zakaj nas?o podjetju

Anhui Bowei Electronic Technology Co., Ltd je aspecialist podjetje za proizvodnjo in prodajo vseh vrst mikrovalovna visoko frekvenco, elektronike, vključno z Yagi antena, satelitska antena, LNB itd.že več kot 20 let.

Mi smo vedno s poudarkom, "kakovost je naše kulture".To je naša odgovornost, da zagotovijo stranke z visoko kakovostjo in nizko ceno blaga.Tovarne, ki proizvajajo proces: Proizvodne linije - Montaža - Lepljenje lnbf kape - nepremočljiv & tesnjenje - Testiranje pred pakiranje

Pošiljke:

1. Postavke, bo odpremljeno na vaš www.fijet.si profil naslov, Prosimo zagotovite, da je vaš naslov za dostavo, ki je popolno in pravilno.

2. Ko bi skupni znesek nad 400$, da bodo dobavljeni brezplačno EMS, FEDEX, DHL ali po kupca zahteva, 5-10 delovnih dni, ocenjeni čas dostave.

3. Naročila so odposlana v privzete, ki jih na Kitajskem Post Air Mail.o 10-35 delovnih dneh, v večini držav & področjih.Za oddaljene države, bo veliko več časa, da pridejo.Prosimo za razumevanje!Povratne informacije:

1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.

2. Če imate kakršne koli težave, se lahko o naših elementov in storitev, se, prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte, preden se odpravite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in vam najboljšo storitev za stranke.

3. Imajo lepo nakupovanje !Hvala !Smo strokovni proizvajalec lnbf in elektronskih izdelkov na Kitajskem več kot 20 let Dobrodošli v stik z nami za več podrobnosti!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


povratne informacije strank Dobro
Pakiranje Standardni Izvoz Karton za ku band lnb nosilec
Visoke Ločljivosti Da,
Nepremočljiva kakovosti Dobro
Material Plastični
Paket Da,
Postavka Nosilec za ku band lnb
Prednost 1 Odlična Kakovost
Številka Modela BT-388
FTA(Free Air) Da,
Z USB Wifi No
Blagovna Znamka bwei
Vrsta Digitalno

Podobni izdelki