5M Car Interior Decoration Trakovi Oblikovanje Trim nadzorni Plošči Vrata Rob Univerzalno Za cruze škoda Auto Dodatki Avto Styling

€2.47

Na seznam želja

Notranja Oprema

Opis izdelka


RM12579581257367006

Vroče 5M Prilagodljiv avto styling Dodatki Avto nadzorni Plošči Vrata izstopu Zraka Notranje zadeve Dekoracijo Linije Trakovi za toyota vw ford honda 1) Enostaven za uporabo .samolepilno podlago, enostavno Namestitev . 2), Da ste avto tako funkcionalno in estetsko .to je kul. 3) Fit vsa kolesa avtomobila.Univerzalni avto. 4) Prosimo, uporabite detergent za čiščenje površine cilj, preden ga namestite.Package: 5 Metrov nalepke * 1PCS.

Za plačilo naročila na www.fijet.si,sledite spodnjim korakom: 1) vrstni red in kliknite "Pay Now"gumb. 2) Izberite želeni način plačila na checkout stran.

Za pošiljanje predmetov, takoj,prosimo vpišite podrobne naslov za dostavo. 1. Prejemnik Ime In Priimek: 2. Kontaktna telefonska Št.: 3. Naslov za dostavo: 4. Poštna številka/ poštna številka: Opomba: Če izberete brezplačno dostavo možnost,vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Priprava Čas: potrebujemo 2-10 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.Če še niste prejeli pošiljko, ko zaščito čas je skoraj prazna, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.O Carinskih Dajatev: Carine je izven našega nadzora, ne moremo jamčiti, št davek, pristojbino, in ne prevzemajo nobene davčne pristojbine.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.a.Po tem, ko je prejel blago iz zda.Če je posssible,vljudno Prosim potrdite prejeli postavke na www.fijet.si."Potrditev prejema vašega naročila".Če ste zadovoljni z njim.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdic.b.Prosimo, sporočite nam ,je na vsa vprašanja in težave.pripravljeni smo, da odpravite vse težave, da bi preprečili morebitne spore.Naslednje informacije so potrebne, ko boste odražajo težave: **številko Naročila Podobo napako kroglice.c.ne moremo sprejeti izmenjavo ali razveljavitev po vaše naročilo je bilo poslano.d.Če niste zadovoljni s kakovostjo vaših nakup v naši trgovini, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum. Zahteve: 1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum. 2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni,nepoškodovani in v originalni embalaži. 3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Materiala Chrome
Namestitev Mesto Avto Nadzorni Plošči Vrata Izstopu Zraka
Postavka Dolžina 5cm
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Element Teža 103g
Ime Modela TY353027
Postavka Višina 0.25cm
Uporaba Avtomobilske nadzor avtomobilska vrata, nadzorna plošča Air Outlet
Leto 2020
Avto Bi Univerzalni avto
Blagovna Znamka Loen
barve rdeča rumena modra, vijolična, srebrna, roza, zelena, zlata,
Element Širina 0.8cm
Značilnosti Prilagodljiv&dekoracijo&avto styling
Postavka Vrsta Car Interior Decoration Linije Trakovi

Podobni izdelki