A-Frame Ročka Rack Težkih 5 Stopnje Teža Stojalo Stojalo za Domačo Telovadnico trong In Trmast Ročka Rack Ročka Shranjevanje Stojalo

€23.28

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Bullet Točk:

1、Premium Jekla: bućica stojalo je izdelano iz visoko kakovostnega jekla, in to je vzdržljiv, ta teža rack bo imel do 440 funtov vredno dumbbells.Zasnovan tako, da Imajo 5 Parov Hex ali Gume Hex Utežmi, ki Segajo Od 5 do 25 Kilogramov.Premeša in se Ujemajo, Dumbbells, da se Prilega To Rack, do 35 Funtov.Nekatere Kombinacije Morda Ne Prilegajo.

2、Premium ABS: ABS plastika reža za kartico preprečuje ročka ročaj iz neposrednega stika z jeklen okvir, ki ne samo, da ščiti ročka prevleka ročaja, ampak omogoča tudi umestitev utežmi.

3、Stabilno in Varno: stojalo sprejme I-oblikovane osnove, da bi bilo bolj stabilno in varno.Je izjemno stabilna in se zgosti jekleno ploščo.Osnove ročka stojalo stojalo poleg tega vključuje obrambni namazi, da vaše tla od tega, da oškodovani.

4、Več namenom: Lahko dajo na prekrita utežmi, omejeno utežmi, gumirani utežmi, pobarvane utežmi, dip utežmi in drugimi standardi dumbbells.

5、Kompaktne in Praktične: design je majhen in kompakten, Design Okvir Tega Rack Maksimira Talna Prostora za Shranjevanje Dumbbells v "A" Obliko, ali Navpično Moda, jo lahko premaknete na kateri koli čas, Prostor za shranjevanje design vam omogoča, da postavite teža rack v kateri koli del telovadnice ali dom za enostaven dostop do proste uteži, dobro ujema za vaš osebni fitnes.

Specifikacije:

Razširjena velikost(o): dolžina 36,5 cm x širina 31,5 leta cm x višina 67 cm > /14.37" dolžina x12.4" širina x 26.37" višina

Rack teža(približno): 5,5 KG/12.12 funtov

Nasvet: zahteva Montažo, vključuje rack samo

Seznam Vsebine:

Ročka Stojalo*1

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela A-Frame Ročka Rack

Podobni izdelki