2020 Ženske pu Usnja lupine Torbico, Modni Ženski Zavihek Crossbody Messenger Bag Dekleta Priložnostne Zadrgo Torba Bolsa Feminina

€15.27

Na seznam želja

Ženske Torbe

Opis izdelka


modname=ckeditor

Dragi Prijatelj,

Najlepša hvala za vstop v naši trgovini in izbiro naših izdelkov, upam, da vam bo všeč naša artiklov in naročilo iz nas.

Imamo veliko lepih torbe in oblačila, in bomo posodobiti vsak teden.Vsako soboto bomo imeli en izdelek za velike prodaje , vljudno prosim, bodite pozorni.Če bi lahko bi še več, mi lahko daš nekaj popustov.

Prav tako nudimo po meri narejene na debelo in storitev za vsak prijatelj.Če želite narediti spusti-dostava , smo ena od najboljših izbir preveč!

Ker bi radi, da izberejo najboljše izdelke za vsakogar, bomo enkrat za pripravo nalogov, bomo poslali na parceli v približno 1-5 dni , če ste v redu s tem, recimo, da bi moj prijatelj!Mi vam bo dala nekaj darilo za naročanje iz nas!

Mi lahko ponudimo tudi hitrejša dostava, če bi lahko bi še več in poštnine je v redu za naju oba.Prosimo, kontaktirajte nas za več informacij, preden se odločite, da.

Ko prejmete naročilo prijazno nam dobre povratne informacije, če vam je všeč izdelek in storitev.Če vam ni všeč, prosimo, sporočite nam, razlog,, bomo poskušali naši moči, da reši problem in vam najboljše zadovoljstvo.modname=prostora&height=30 modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

Nasveti:

1. Velikost ima lahko 1-3cm razlika zaradi ročnega merjenja.Prosimo treba opozoriti, 1cm=0.39 palca.

2. Zaradi razlike monitorjev in svetlobnih učinkov, slika morda ne odraža 100% dejanska barva ite modname=prostora&height=30 modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=prostora&height=30 modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=prostora&višina=30 modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=prostora&height=30 modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=slike&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Slog Priložnostne
Obloge Materiala Poliester
Glavni Material PU
Zapiranje Tip Hasp
Trdoto MEHKO
Zunanjost Odprto Žep
Spol ŽENSKE
Število Ročaji/Trakov Enotni
Priložnosti Vsestranski
Notranjost Notranji Prostor
Blagovna Znamka JOLY
Dekoracijo NOBEN
Vzorec Tipa Trdna
Oblika Shell
Torbice Tip Vrečke Ramo

Podobni izdelki