JJRC X7 Profissional Brnenje z Gimbal Fotoaparat 1080P 5G WiFi SMART Dvojno 25mins Letenja RTF 800m Razdalja RC Quadcopter GPS

€140.38

Na seznam želja

Opis izdelka


JJRC X7 SMART Dvojno GPS 5G WiFi z 1080P Gimbal Fotoaparat 25mins Letenja RC Brnenje Quadcopter RTF500-800m Razdalja Brnenje 2019 jjrc x9 čaplja x8t

Opis:

Blagovna znamka: JJRC

Postavka ŠT.: X7

Ime izdelka: SMART Brnenje

Krmilnik Frekvenca: 2,4 Ghz

Kamera: 1080P 120 Stopnja širokokotni fotoaparat (za 90 Stopinj nastavljiv kota za daljinskega upravljalnika)

WiFi FPV: 720P

Motor: Brushless Motor

Baterija: 7.6 V 2600mAh Lipo Baterije (Vključene)

Čas letenja: O 23-25 min

Čas polnjenja: Približno 3h

Nadzor Razdalje: 500-800m

5G WiFi Oddaljenost: 200-300m

Medosne razdalje: 280mm

Quadcopter Velikost: 237x271x76mm

Quadcopter Teža: 480g

Barva: Črna, Bela (Neobvezno)

Značilnosti:

- Napredno 5G WiFi z 1080P Gimbal Kamera 720P FPV, slika je bolj ostra; na fotoaparatu lahko nagnjena 90° z daljinskim upravljalnikom, ki nam omogoča, da bi dobili več kota slike. 5G wifi prenos zagotavlja visoko-kakovostno realnem času, video - idealov, selfie.

- GPS/GLONASS dvojni način Omogoča natančno določanje položaja podrobnosti vašega true.Zgrajena v Zameno-na-Domu (RTH) funkcija za varno letenje, brnenje se samodejno vrne v začetni prav, ko je njegova baterija skoraj prazna ali je signal šibek, ko plujejo iz obseg, nikoli ne skrbi, da bodo izgubili true.

- Letenje razdalji do 500 metrov , WIFI razdalji 200 metrov in višino 150 m vam omogočajo, da uživajo višje in dlje pokrajino.

- 25 Min Max Čas Letenja : Visoko zmogljivost 2600mAh inteligentni baterije donosi do 25mins letenja.

- Brushless Motor: To je tako tiho, vendar zelo zmogljiv, ko teče.Razčlenitev redko pride in motornih zamenjava je redko potrebna, zaradi česar vaš polet bolj prijetno.

- Orbito način: Orbito način naj brnenje letenje v krogu okoli nastavite točko in poskrbite, da boste dobili panoramskih fotografij in video.

- Določi uporabnik Načrta: Odpri brnenje APP, uporaba načrta na dosegu roke, samo pripravi pot na zaslonu, copter bo avtopilot glede na določeno pot.

- Z nadmorsko višino hold funkcija zagotavlja stabilen let.

- Z Glave Način,ni treba, da prilagodite položaj letal pred letenjem .

- Z Eno tipko, da se vrnete funkcija omogoča enostavno, da bi našli pot domov.

- z nizko porabo energije protectionfor prevelik tok protectionfor.

Funkcije: 5G Wifi FPV, 1080P kamera, Aplikacija za nadzor letenja, GPS samodejno vrne, nadmorsko višino, način, uporabniško določene načrt leta, orbiti način, je eden izmed ključnih vzlet/pristanek, Gor/dol, Naprej/nazaj, levo/desno, Sideward let, LED Luči

Paket Je Vključeno:

1 x X7 RC Quadcopter

1 x Daljinski upravljalnik

1 x 7,6 V 2600mAh Lipo Baterije

1 x USB Kabel za Polnjenje

2 x Rezervni Propeler

1 x 10 mm Open-end Ključa

1 x 2 mm L-tip Imbus Ključa

1 x Uporabniški Priročnik Bo presenečenje, darilo za Top 10 kupci vsakdanje element, ki ni odporna na crash.Pozornost bi bilo treba nameniti za vsak let, saj v eni nesreči lahko povzroči izdelek poškodovan.Ko je element, ki padajo, morate pritisniti na plin na dnu takoj v primeru motor blokiran in spali.Mobilni telefon na zaslonu se prikaže v realnem času, imaging scenarijev.Telefon prikaže na sliki je samo za učinek, ki ni vključen v paket.Pozorno preberite navodila pred vsako uporabo, če ste začetnik, je priporočljivo, da pomaga izkušen odrasel.To quadcopter je opremljena z motorji brez jedrne, neprekinjeno delo z različnimi baterije, ki je ni predlagal. 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo je treba vložiti v 15 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora biti zaključen v 15 dneh.

Postavka so dobavljeni v roku 3 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v času.Prosimo, obrnite na nas najprej bomo preverili in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.Včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah.Prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.Vrnitev: Če element DOA(Dead Prihoda),Kupci Lahko vrnete v 14 Dneh,Smo bo Zamenjal z Novo postavko ko bomo prejeli DOA element.Obrnite se na nas, Preden boste poslali element nazaj Garancije: Vse element, ki Prihaja z Osnovno 3 Mesec Prodajalci Garancijo,če je postavka napako v 3 Mesecu,vam Bomo ponudili zamenjavo withour dodatno Polnilnik(vključno ladijski promet pristojbina)Po tem, ko smo Prejme Okvarjenega izdelka.Če element v Okvari po 3 Mesecu,se Kupci še vedno lahko pošljete nazaj,Bomo v stik z dobaviteljem ali Fabrika za Garancijo.Kupci Morda Morali plačati za Ladijski promet pristojbina Za ponovno pošlje nadomesti element.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Paket Vključuje Fotoaparat
Fotografiranje Iz Zraka Da,
Čas Letenja 25 minut
Krmilnik Baterije 4*AA baterije(Niso vključeni)
Motor brushless motor
GPS, Global Positioning Da,
Blagovna Znamka JJRIC
Garancija 3
Starostni Razpon 8-11 Let
Je Izgubil Nadzor Zaščita Da,
Nizka Poraba Vrnitev Da,
Opozorilo majhnih delov, ki jih ni za otroke mlajše od 3 let
Certificiranje EN71 EN62115 EN60825 7P ASTM HR4040 FCC, ROHS PR. N. ŠT.
Številka Modela jjrc x7
Točke, Ki Plujejo Pod Da,
Črtna koda Da,
3C Certifikat
Daljinsko Razdalja 800 metrov (WIFI
Padec ladijskega prometa Podpora
Svečke Tip USB Polnilec
Je Izgubil Nadzor Vrnitev Da,
Način Krmilnika MODE2
Vrsta HELIKOPTER
Polnjenje Napetost 7.6 V 2600mAh Traja protection board
Članice Zbora Ready-to-Go
Značilnosti Daljinsko Upravljanje
Fotoaparat 90 stopinj Nastavljiv 1080P HD, širokokotni objektiv 120
Čas Polnjenja 180 minut (krmilnik
Vir Napajanja električni
Nadzor Kanalov 4 Kanali
Dimenzije 237*271*76 MM
Daljinsko Upravljanje Da,
Črtne kode število brezpilotna letala, s kamero hd
Material Plastični

Podobni izdelki